Ankaragücüne Kırıkkale?li başkan

Ankaragücüne Kırıkkale?li başkan

Ankaragücü`nde başkan adaylığı için adı geçen işadamı Muhammet Haluk Ilıcan, Ankaragücü başkanlığına hiçbir zaman aday olduğunu söylemediğini açıkladı. Haluk Ilıcan, Ankaragücü kulübünün düştüğü bu duruma bir Ankaralı iş adamı olarak çok üzüldüğünü ifade

Bana iletilen konuları kamuoyu ile paylaşmak zorunda olduğumu bilerek bu açıklamayı spor kamoyu ve Ankaragücü camiasına yapma zorunluluğu doğmuştur. Ben ve ailem iş hayatımızda yapmayacağımız hiçbir işe girmediğimiz gibi, sözler de vermedik. Yaşanan bu süreç tamamen benim dışımda gerçekleşmiştir. Arkadaşlarım tarafından bana gelen, `Yönetime girer misin` teklifine sıcak bakarak araştırmalar yaptım. Gelinen noktada, Ankaragücü kulübünün tüm mali ve hukuksal tablosunu çıkardık. Bahsedilen konular kamuoyunun bildiğinden daha vahimdir. Ankaragücü için bir şeylerin yapılması adına bir çok konuda, kişisel husumetler nedeni ile çok geç kalınmıştır. Ankaragücü için ortaya çıkan insanların birilerinin adamı olduğu hissi bende uyanmıştır. Benim bu tür oluşumlara girmek gibi bir lüksüm olamaz. Ben Ankaragücü`nü düşünerek hareket etmek zorundayım. Bu nedenle hukukcularımın ve mali müşavirlerimin yaptığı çalışmada gördüğüm tablo beni çok şaşırtmıştır. Bu tablo beni korkutmuyor. Ben ve aile yapım gereği verdiğimiz sözlere de sadığız. Yapılan kukuki araştırmalarda kongre için sıkıntılar olduğu kanaatine vardık. Bizim geri dönüşümüz olamaz, Ankaragücü için yapılması gereken ne ise yaparız. Verilen sözlerin tutulması için bu güne kadar bekledik. Ben hiçbir zaman geldiğim gün `Transfer yasağını kaldıracağım, tüm borçları kaldıracağım` diye bir açıklama yapmadım. Bugün gelinen noktada hiç kimse Ankaragücü kulübüne sahip çıkmaz ise biz o zaman gereğini yaparız.
 
 Ankaragücü camiası şunu açıkça bilmeli, bu takıma gerçekten sahip çıkan insanlar varsa ortaya çıksın. Yoksa asla kimse çıkıp gelecek olanların da önünü kapatmasın. Bu kongrenin hukuken geçerliliğine inancım olmadığından, Yapılması halinde ise hukuki sorunlar doğuracağını bilerek Ankaragücü`ne girmek hayalcilik olur. Hukuken yarın bu kongre yapılamaz. Gerekli hukuki ortamlar ve gerekli zemin sağalanırsa ben ve arkadaşlarım Ankaragücü için her zaman gereğini yapmaya hazırız" diye konuştu.Kişilik olarak kimseden icazet almayacağını sözlerine ekleyen Ilıcan, "Bu takıma şu an birileri zulüm ediyor. Unutulmasın ki, zulüm ile abad olanın, ahiri berbat olur" ifadelerini kullandı.
 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ