Ankara? Kara? Kapkara?

Ankara? Kara? Kapkara?

KIRIKKALE´DEN CILIZ TEPKİ

Ankara? Kara? Kapkara?

Ankara´da 28 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği 61 vatandaşımızın da yaralandığı terör saldırısı Türkiye´de infiale yol açtı. Sabaha kadar sosyal medyadan tepkinin durmadığı gecenin sabahında Kırıkkale´de bir siyasi parti birkaç Sivil Toplum Kuruluşu haricinde kınama mesaj ve kınama demeci verilmemesi şaşkınlık yarattı. Milliyetçi-Muhafazakâr kimliğiyle tanınan ve ?şehitler diyarı? olarak bilinen Kırıkkale´nin bu kadar suskun kalması ?Kırıkkale´ye yakışmadı? şeklinde yorumlara yol açtı.

TÜRK EĞİTİM-SEN, TÜRK ENERJİ-SEN

Öte yandan, konuya ilişkin bir açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Abdullah Yücel Karabacak, Ankara´da terör saldırısıyla ilişkin ?Ankara´da ve Diyarbakır´da askeri araçlarına yönelik olarak haince düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum? dedi. Ankara´da meydana gelen olayın, bir yandan terörün alçak yüzünü gösterirken, diğer yandan da meydana geldiği yer ve saat itibariyle düşündürücü olduğunu belirten Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney de ?Her olayda bizden sükûnet bekleyenler, bizi sükûnete davet edenler acaba sakin olabilmemiz için ne gibi çabalar gösteriyorlar? Türkiye, başkentinin orta yerinde bombalar patlatılacak kadar teröre teslim olmuş bir ülke değildir, olmayacak da. Bunu için herkes elinden gelenin fazlasını yapmalıdır? diye konuştu.

EĞİTİM-BİR-SEN, PETROL-İŞ, SAADET PARTİSİ

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Oktay Sümer de ?Terörü ve terör destekçilerini kınıyor ve lanetliyoruz? derken, Petrol İş Sendikasından da ?İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, diyen bir ecdadın torunları olarak, insanlıktan nasibini almamış hainlerin menfur saldırısını şiddetle kınıyor, vefat eden masum insanlara Allah´tan rahmet, yakınlarına büyük sabırlar diliyoruz? şeklinde bir kınama mesajı geldi. Meydana gelen olaya ilişkin siyasi parti olarak yalnızca Saadet Partisi basın açıklaması gönderirken, İl Başkanı Faruk Vurgun, olayı ?provokasyon? olarak değerlendirdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ