Anız yangını evleri yakacaktı!

Anız yangını evleri yakacaktı!

UYARILAR HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR

UYARILAR HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR

Anız yangını evleri yakacaktı!

Tüm uyarılara rağmen bazı kendini bilmezler anız yakmaktan vazgeçmiyor. Önceki gün bir ihmal sonucu çıktığı sanılan yangında yaklaşık 200 dönüm tarım arazisi kül oldu, yangın evlere sıçramadan söndürüldü.

MERKEZE İKİ KİLOMETRE MESAFEDE

Kırıkkale´de Arpalık Çukurcu mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı anız yangını meydana geldi. Yangın, rüzgârın etkisiyle kısa sürede diğer tarım arazilerine sıçrarken, evlerin bahçelerindeki meyve ağaçlarına da zarar verdi. Yazlıkta oturan vatandaşların itfaiye ekiplerine haber vermesi sonrasında kısa sürede yangın yerine gelen Kırıkkale Belediyesine ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme ekipleri ve Makine Kimya Endüstrisi Kurumuna ait itfaiye ekipleri de yangını söndürmek için destek verdi.

YANGINA VATANDAŞLAR DA MÜDAHALE ETTİ

Diğer yandan, evlerinin önüne kadar gelen alevleri söndürmek için vatandaşlar da bahçe sulama hortumlarıyla yangına müdahale etmeye çalıştı. Yangın sırasında acil sağlık ekipleri de hazır olarak olay yerinde bulundu. Yaklaşık 2 saatte söndürülen anız yangınında 200 dönüme yakın buğday ve arpa hasadının yapıldığı tarım arazisi zarar görürken, yangın evlere sıçramadan söndürüldü.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama