ANFED Fuarına Kırıkkale damgası

ANFED Fuarına Kırıkkale damgası

AGİAD, Anadolu İşadamları Federasyonu (ANFED) tarafından organize edilen ?Gıda Hızlı Tüketim Malzemeleri ve Basit Ev Gereçleri ? iş geliştirme platformuna 20 kişilik işadamı grubuyla katıldı. AGİAD Başkanı Musa Aksoy, iş forumunun, bölgesel anlamda yapıla

KIRIKKALELİ İŞADAMLARI KATILDI

TUSKON? bağlı ANFED, sektöründeki üyelerini, ikili iş görüşmeleri yapmak üzere Ankara Sheraton Otel`de bir araya getirdi. Yaklaşık 300 iş adamının katıldığı programda çok sayıda iş görüşmesi yapıldı. AGİAD, 4 Stant ve 20 Kişilik Bir Heyetle Katıldı. Kamberoğulları  Et ve Et Ürünleri, Küpecik Peynirleri, Tunçlar Kuruyemiş, Kalecik Un, Kale Yem, Oran Kimya, Deligöz Tulum Peynirleri Gibi İmalatçı Firmaların Yanında Kandemirler Avm, Sarıoğuları Avm, Şımarık Avm ,Sertaş Gıda,Özçelik Gıda Gibi Önde Gelen  Perakende ve Toptan  Satış Yapan Firmalar Katıldı. Ayrıca iş geliştirme platformuna Kırıkkale?nin önemli firmalarından Simetri Turizm Ana Sponsor olarak İş Geliştirme Platformuna renk kattı.

İŞADAMLARI FUARDAN MEMNUN KALDI

Yoğun ikili iş görüşmeleri yapan AGİAD`lı iş adamları fuardan çok memnun kaldı. AGİAD Başkanı Musa Aksoy, iş forumunun, bölgesel anlamda yapılan önemli bir çalışma olduğunu ifade etti. Güvenli bir ticaret koridoru anlayışı ile üyelerini sektörel anlamda bir araya getirdiklerini aktaran Aksoy, bu forumda üretici, toptancı ve perakendecinin bir araya geldiğini belirtti. AGİAD Gıda Komisyonu ve Kamberoğulları Ltd Şti Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Akyön ise "Küresel yiyecek ve içecek pazarının Çin, Hindistan, Brezilya gibi yükselen ekonomilerde sağlıklı ürünlere yönelik talebin artması ve net gelir seviyesinin yükselmesi sayesinde yıllık yüzde 3-4 büyümeyle devam edileceği öngörülüyor. Türkiye`nin gıda sektörünün ülkenin hacmi oldukça büyük olan tarım sektörü sayesinde daha da büyüyeceği beklenmekte.?

TÜKETİCİLER GENİŞ ÇEŞİTLİLİK İSTİYOR

?Tüketicilerin giderek daha geniş çeşitlilikte gıda ürünleri talep etmeleri sonucunda yıllık ticaret dengesinin 2005 yılındaki 4,4 milyar dolar seviyesinden 2014 yılında 6,2 milyar doları ulaşması, ihracatın da yüzde 46 oranında artarak 9,1 milyar dolara ulaşması beklenmekte." dedi. Gelecek dönemde, gıda sektörünün yakından takip edilmesi gerektiğini belirten Akyön, bu tarz sektörel buluşmalarla Anadolu`daki üretici ve tüketici yatırımcıların harekete geçeceğini ümit ettiklerini söyledi. ANFED`in düzenlemiş olduğu bu fuarı bir basamak olarak gördüklerini ifade eden Akyön, "Daha büyük fuarlarla hem esnafımızı hem de ekonomimize katkı sağlamayı amaçlıyoruz." diye konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı