Andımızın kaldırılması büyütülmemeli

Andımızın kaldırılması büyütülmemeli

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Andımızın kaldırılmasının o kadar büyütülmemesi gerektiğini söyledi. Bugüne kadar birçok kez değişen andın kim tarafından yazıldığını kimsenin bilmediğini belirterek, Kim tarafından yazıldığını bilm

 YAZARINI KİMSE BİLMİYORDUR

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kaan Köksal, partisinin İl Başkanlığı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu, Köksal, yıllar önce bilinmeyen bir kişi tarafından çıkarılan andın kaldırılmasının büyütülecek bir şey olmadığını söyledi. Dönemin getirdiği ve okullarda ant olarak okutulan mısraların şu anki Türkiye’de olamayacağını belirten Köksal, bu konuda herkesin sakin olması gerektiğini bildirdi. Türkçülüğün ve milliyetçiliğine ant ile gösterilemeyeceğini belirten Köksal, Türkiye’nin bağımsız, demokratik bir ülke olduğunu belirterek, ‘Türkiye’nin kötülüğünü isteyen gruplar başarılı olamayacaktır’ dedi.

 

 

ANDIMIZ SORUNU BÜYÜTÜLÜYOR

Demokratikleşme paketinin Türkiye’yi ileri götüreceğini belirten Köksal, bu konuda hala çalışmaların olduğunu söyledi. TBMM’den çıkan Suriye Teskeresinin savaş teskeresi olmadığını belirten Köksal, Türkiye’nin her zaman barıştan yana olduğunu ve hiçbir teskereyi savaş için kullanmadığını bildirdi.

Ülkede terör sorununun olmadığını ve herkesin barış içinde yaşadığını belirten Köksal, artık anaların ağlamadığını ve şehit haberlerinin gelmediğini kaydetti. Köksal, andımız ile ilgili sorunların büyütüldüğünü iddia etti.

 BARIŞ VE HUZUR İÇİNDEYİZ

Türkiye’nin son zamanlarda barış ve huzur içinde yaşadığını ve terör sorununun çözüldüğünü belirten Köksal, bu konuda önemli çalışmaların hala yürütüldüğünü söyledi. Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın askerlik süresinin 12 aya düşeceğini açıkladığını ve bunu yakından takip ettiklerini belirten Köksal, ülkede huzur ve istikrar devam ettiği takdirde askerlik sürelerinin daha da kısalacağını bildirdi. Yaklaşık 1 yıldır şehit gelmediğini ve anaların ağlamadığını belirten Köksal, süreci sabote etmek isteyen kişilerin başarılı olamayacağını ifade etti.

 SAVAŞ TEZKERESİ DEĞİL

Köksal, Suriye teskeresinin savaş teskeresi olmadığını söyledi. Köksal, “Hiçbir tezkereden sonra Türkiye’nin savaşa girmediğini” belirterek, “bu nedenle savaş tezkeresi denilmesi doğru değildir” diye konuştu. Muhalefet partilerinin bu konuda kendilerini eleştirdiğini belirten Köksal, “Meclisten çıkan ‘Suriye Teskeresi’ Türkiye’nin güvenliği için çıkartılmış bir teskeredir. Türkiye, yıllardan bu yana barış elçisi olmuş ve medeniyetlere barış getirmiştir. Altını çizmek istiyorum, bu bir savaş teskeresi değildir” dedi.

 

 

 

 

 



rabiye öztürk
8.10.2013 21:57:00
Varlığım Türk varlığına armağan olsun. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... bu ne kadarda rahatsız ediyor sizi. vay be Türkler artık ikinci sınıf vatandaş. hiç bir söz hakkımız kalmadı. türküm derken utanır, çekinir hale geldik. vay be öz vatanında garipsin öz vatanında parya....

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız