Anayasa çalışmaları hızlandı

Anayasa çalışmaları hızlandı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, yeni Anayasa çalışmaları konusunda kendilerinin de, muhalefetinde kırmızıçizgilerinin olduğunu söyledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Can, partisinin İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, yeni Anayasa çalışmalarının devam ettiğini belirterek, şöyle konuştu: Anayasa çalışmaları konusunda bizimde muhalefetinde kırmızıçizgileri var. Keşke mümkün olsa da muhalefetinde görüşlerinin katıldığı bir anayasa hazırlansa. Bizim kırmızıçizgimiz 26 maddelik Anayasa referandumu yapıldı biliyorsunuz. Bundan geri dönüş olmaması lazım. Onun haricinde de toplumsal mutabakata önem verilecek. Ancak bu bir süreçtir.

İMRALIYA GİDECEK HEYET BELİRLENDİ

İmralı`ya gidecek heyetin belirlendiğini ifade eden Can, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Daha önce bir liste gönderilmişti. O listeyi Başbakanımız onaylamadı. Burada önemli olan isimlerden ziyade, Öcalan ceza evinde bundan yararlanmak gerekir. Eğer akacak kan durdurulacaksa bundan yararlanmak gerekir. Bundan yararlanma konusunda da o partinin içerisindeki etkili olan kimse onların gitmesinde yarar vardır. Bunlar Adalet Bakanlığı`nın bilgileri doğrultusunda olan şeyler." Can, Kırıkkale`ye yapılacak yatırımların da hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız