Anayasa Mahkemesine kadar gideceğiz

Anayasa Mahkemesine kadar gideceğiz

EMEKLİLER İÇİN HÂLÂ BİR UMUT VAR

Anayasa Mahkemesine kadar gideceğiz

Türkiye Emekliler Derneğinin (TÜED) Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) açtığı intibak davası reddedildi. Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin, ?Anayasa Mahkemesi´ne kadar gideceğiz? dedi.

EMEKLİLER İÇİN HÂLÂ BİR UMUT VAR

TÜED Şube Başkanı Basri Keskin, ?Davada kabul kararı çıkması durumunda 6 milyon emeklinin yararlanacak, 2000 yılı sonrası emekli olanların yaklaşık 250 TL fazla para alacaktı. Bilirkişi bizim lehimize karar verse de maalesef mahkeme aleyhimizde karar verdi.  Karar bizim için çok üzücü ancak emeklilerimizin haklarını aramaya, bu mücadelemizi her platforma taşımaya devam edeceğiz. Şimdi önümüzde bir Yargıtay süreci var. Emeklilerimiz için hala bir umut var? diye konuştu.

YARGITAY SÜRECİNİ BEKLEYECEKLER

Keskin kamuoyunda intibak davası olarak adlandırılan davanın Yargıtay sürecini bekleyeceklerini ve akabinde ise Anayasa Mahkemesi´ne taşıyacaklarını söyledi. Keskin şöyle devam etti: ?İdari Mahkeme, bilirkişi raporu istemiş ve bilirkişi bizim lehimize karar vermişti. Sonuçta dava Ankara 3. İş Mahkemesi´ne taşınmıştı. Biz kararın Haziran ayının 3´ünde verilmesini bekliyorduk. Ancak karar 13 Temmuz´da verildi. Bu mahkemeden çıkan kararı temyiz için Yargıtay sürecini bekleyeceğiz. Sonrasında ise Anayasa Mahkemesi´ne kadar gideceğiz? dedi.



Yunus Pehlivanlı
14.07.2015 10:26:30
Başkanım seni destekliyoruz.Mücadeleye devam.3 milyon Suriyeliye gösterilen muhabbetin yarısı emeklilere gösterilse yeter.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı