Anayasa değişikliği parti meselesi değil

Anayasa değişikliği parti meselesi değil

MEMLEKETİN BEKASI İÇİN, "EVET"

Anayasa değişikliği parti meselesi değil

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, halk oylaması çalışmaları kapsamında AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etti.

MEMLEKETİN BEKASI İÇİN

Baloğlu, burada yaptığı konuşmada, memleketin bekası için referandum sürecinde koordineli çalışılması gerektiğini, meselenin parti meselesi olmadığını söyledi.

SİYASET ÜSTÜ BİR DURUM

Bu referandum sürecinin siyasetin üzerinde bir durum olduğunu vurgulayan Baloğlu, şöyle konuştu:
"MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, siyasi çıkar gözetmeksizin devletin bekası ve milletin geleceği için referandum sürecine destek verme kararı aldı. Mesele parti ve kişi meselesi değil. Mesele kişilerle ya da partilerle ilişkilendirilmemeli. Mesele memleketin bekası için üzerinde oynanmaya çalışılan oyunları bozma meselesi. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak referandum sürecinde koordineli bir şekilde sahada çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

MHP´NİN DESTEĞİNİ ÖNEMSİYORUZ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Bahadır Kılıç ise FETÖ ile mücadelede ve anayasa değişiklik sürecinde Milliyetçi Hareket Partisi´nin, AK Parti´ye verdiği desteğin büyük olduğunu söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi´nin de, AK parti gibi anayasa değişikliğinin kişiler ya da partiler için yapılmadığının farkında olduğunu vurgulayan Kılıç, "Bu anayasa değişikliği MHP, AK Parti, Devlet Bahçeli ya da Recep Tayip Erdoğan için yapılan bir değişiklik değil. Bu anayasa değişikliği memleketimizin bekası için gerekli olan bir sistem değişikliği. Bizlerde referandum sürecinde çalışmalarımızı koordineli bir şekilde sahada sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız