ANAOKULUNDA BEYAZ BAYRAK SEVİNCİ

ANAOKULUNDA BEYAZ BAYRAK SEVİNCİ

MİNİK KALPLER ANAOKULUNDA BEYAZ BAYRAK HEYECANI

ANAOKULUNDA BEYAZ BAYRAK SEVİNCİ

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı?nın 2005 yılında imzaladıkları bir protokolle okullarımız bir komisyon tarafından çeşitli yönlerden denetlenmekte ve kriterlere uygun okullara ?Beyaz Bayrak? verilmektedir.

 

MİNİK KALPLER ANAOKULU?NUN GURURU

Bu bayrak, okullarımızda spor salonlarının spor yapmaya elverişli, çok amaçlı salonların öğrencilerin yararlanabileceği özelliklere ve temizliğe sahip, tuvaletlerin hijyenik, kantinlerin temiz ve sağlık kurallarına uygun halde işletilmesi, okulların temiz ve bakımlı olması ile atölye, laboratuvar gibi birimlerin hijyenik ve kullanılabilir halde olduğunun bir simgesidir. Bu bağlamda bu yıl ilimizde altı okul bu bayrağı almaya layık görülmüştür. Bu okullar arasında İlimiz Minik Kalpler Anaokulu da bulunmaktadır.

 

GENİŞ KATILIM

?Beyaz Bayrak?, Minik Kalpler Anaokulu?nun bahçesinde yapılan törenle direğe çekildi. Düzenlenen törene Vali yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Milli Eğitim Müdür Vekili Şuayip Bütün, Eğitim Müfettişleri Başkanı Sait Karaman, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Koşan, Şube Müdürleri Ahmet Örcün, Bahattin Kapucu ve Nusret Kılıç katıldı. Okul Müdürü Şengül Doğan, katılımlarından dolayı protokole ve velilere teşekkür etti.

 

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Okul Öncesi Şube Müdürü Nusret Kılıç, ?Beyaz Bayrak? yarışmasında bir okul öncesi eğitim kurumunun bu ödülü almasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Kılıç, okul idarecilerini, öğretmenlerini, öğrenci ve personelini bu başarıdan dolayı tebrik etti. Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev de yaptığı konuşmada ?Beyaz Bayrağın? önemine dikkat çekti. Okulun bu başarısından dolayı tüm personeli kutladı. Karacaev, öğrencilere de çeşitli hediyeler dağıttı.

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti