ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ SEBZE FİDESİ DİKTİ

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ SEBZE FİDESİ DİKTİ

Okul öncesi eğitim şenlikleri çerçevesinde Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu?nda öğrenciler sebze fidesi dikti. Pakize Akalınlı Anaokulu ve Gülümse Anaokulu öğrencileri bir araya gelerek keyifli dakikalar yaşadılar.

YENİ ARKADAŞ EDİNDİLER
Pakize Akalınlı Anaokulunu karşılayan Gülümse Anaokulu öğretmen ve öğrencileri ile birlikte ilk önce okul bahçesinde organik tarım alanında getirmiş oldukları Biber, Domates, Salatalık fideleri diktiler. Şehrin iki ayrı ucunda bulanan Pakize Akalınlı Anaokulu ve Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu Öğrencileri öğle yemeklerini beraber yiyerek yeni arkadaş edinmenin verdiği mutluluğu yaşadılar. Gülümse Anaokulu öğretmenlerinden Zeynep Cantürk Şahin?in hazırlamış olduğu Ebru Sanatı çalışma etkinliğine katıldılar.
EBRU SANATINI ÖĞRENDİLER
En az tarih kadar eski olan Ebru Sanatını çocuklar yaparak ve yaşayarak öğrendiler. Gülümse Anaokulu?nda memnun bir şekilde ayrılan Pakize Akalınlı Anaokulu Müdürü Hatice Özdemir, öğretmenler Arife Kaplan, Hatice Yeşilyurt ve Okul Aile Birliği Başkanı Nursel Özdemir teşekkür ettiler. Gülümse Anaokulu Müdürü Gökhan Durmuş, Organik Tarım ve Ebru Sanatı projelerinde çocuklara yaparak ve yaşayarak öğretmenin ayrı bir duygu olduğunu ve bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.
ÇOK KEYİFLİ ALDIK
Pakize Akalınlı Anaokulu Müdürü Hatice Özdemir çocukların çok keyif aldıklarını hepsinin ayrı ayrı tohum ve fide ektiklerini söyledi. Özdemir, ?Ebru Sanatının da minik öğrencilerimizin öğrenmesini çok faydalı oldu. Gülümse Anaokuluna çok teşekkür ediyoruz? dedi.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti