ANAKUCAĞI YAZ OKULU BAŞLADI

ANAKUCAĞI YAZ OKULU BAŞLADI

Kırıkkale?de açıldığı günden bu zamana kadar yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri çeken Özel Ganime Başkal Anakucağı Anaokulu, bu yıl ki yaz okulu startını verdi. Şehrin ilk ve tek 10 dönüm alanına sahip anaokulunda, öğrenciler yaz okulunun başlaması

DOYUMSUZ ANLAR YAŞIYORLAR
Bahşılı Celal Bayar Parkı içerisinde yaklaşık 4 sene önce açılan ve hizmetleriyle dikkatleri üzerine çeken Özel Ganime Başkal Anakucağı Anaokulu, sunduğu özel hizmetlerle Kırıkkale?nin yüz akı olmaya devam ediyor. İki bayan işletmecinin başarılı bir şekilde yürüttüğü anaokulu, bünyesinde barındırdığı bir birinden güzel ve farklı etkinliklerle başarı ve kalitenin tek adresi oldu. Son olarak yaz okulu öğrencilerine dönem dönem ayırmayarak yaz okulu açan anaokulu, öğrencileri doyumsuz anlar sunuyor.
 
MÜZİK, DANS, HAVUZ
Müzik, dans, oyun, eğlence hepsinin bir arada olduğu kampta öğrenciler kendilerini serin havuz suyuna bıraktılar. Öğrenciler hem dans ettiler, hem de oturak kapmaca oynadılar. Konu hakkında açıklama yapan Özel Ganime Başkal Anakucağı Anaokulu yetkililerinden Rabia Özdemir, öğrencileri stresten uzak rahat ve eğlenceli bir ortam hazırladıklarını okullarının 2004 yılında faaliyete geçtiğini, 10 dönüm kullanılabilir alana sahip Kırıkkale?nin en büyük ve tek müstakil anaokulu olduğunu ifade etti.

 
HER TÜRLÜ AKTİVİTE MEVCUT
Özdemir, ?Kurumumuz da yıl boyunca anaokulu hizmeti veriyoruz. Yaz tatilinde ise yaz okulu programına devam ettik. Çok verimli oluyor. Yaz okulu programında her gün yüzme eğitimi verilip devamında tenis, basketbol, futbol, badminton, halk oyunu, modern dans (salsa, cha cha, rumba), drama, step ? aerobik, masa tenisi, satranç, yoga, ebru sanatı dersleri veriyoruz? şeklinde konuştu.
 
ÇOCUKLAR TATİL FORMATINDA
?2004 yılında kurumumuzun hazırlıkları yapılırken her birim ve özellik ayrıntılı bir şekilde düşünüldü. Havuz için kurulan sistem inanılmaz donanımlı. Kurduğumuz sistem hiç aksamadan devam ediyor. Her yıl yaz spor okulumuza yeni spor dalları ekliyoruz bu sporların yanı sıra eğlenceli sanatlar ve aktiviteler ile çocuklarımıza harika bir tatil geçirme imkanı sunuyoruz. Eğlenirken öğreten, tatil formatı içinde, çocuklara olumlu yönde enerji veren bu spor okulu taklit edilen bir okul durumunda olmakla da gurur duyuyor?
 
TİTİZLİKLE KURULAN EĞİTİM KADROSU
 ?Ailelerin bizi tercih etmelerindeki en büyük sebep tecrübemizdir. Kurum sahibinin anne olmasının da avantajı var elbette. Daha sonra disiplinli çalışma sistemimiz, kreş eğitim tecrübesi yanında anaokulu tecrübemiz ve titizlikle kurulan eğitim kadromuzdan dolayı tercih sebebiyiz. Eğitim sistemimizin tamamen kalıplaştığı ve memnuniyetin üst seviyelerde olduğu bu sebeple de ailelerin özellikle güven içinde çocuklarını gönderdiği bir kurum olmaktan da gurur ve memnuniyet duyuyoruz. Yıl içinde yaş gurupları sinema gibi birçok sosyal aktivitelere katılıyorlar. Hatta bizde okul olarak yarıyıl tatilinde kurumumuzda aktiviteler yapıyoruz. Karne heyecanını bile birlikte kutlayan guruplarımız oldu. Dönem sonlarında çocuklarımız birbirinden ayrılırken duygulu anlar yaşıyorlar. En kaliteli en güzel arkadaşlıkları okulumuzda hep birlikte yaşıyoruz?
 
HAVUZ BAŞINDA ÇİĞ KÖFTE PARTİSİ
?Havuzda üç bayan yüzme antrenörü bulunmakta ve her bir çocuğumuzla eğitim programlarını birebir vermektedir. Çocuklarımız gün boyunca aktivitelere katılırlar. Kampımızda akşam yemeği sonrasında dönem boyunca öğrenilen etkinlikler ışıklı büyük sahnemizde ailelerinde katılımıyla sunulur. Sonrasında zor ama eğlenceli yarışmalar yapılır. Havuz başı çiğ köfte partisi de en çok istenilen aktivitedir kampımızda. E küçük şakaların yer aldığı kampımızda müzikli eğlencenin de yeri büyüktür. Tam anlamıyla bir şenlik olan kampımızda özel sürprizler, ışıklı gösteriler ve fazlasıyla sürprizlerimiz bu yılda olacaktır? diye konuştu.
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti