Anakucağı 2012?yi eğlenerek uğurladı

Anakucağı  2012?yi eğlenerek uğurladı

Kırıkkale?nin Bahşılı ilçesinde faaliyet gösteren ÖGB Anakucağı Anaokulu, öğrencilerine yeni yıl eğlence programı düzenledi. Doyasıya eğlenen çocuklar iki defa mola verdiler. Program oldukça renkli görüntülere neden oldu. Kreşteki çocukların tamamı katıl

PROGRAM ÜÇ BÖLÜMDEN OLUŞTU

İlk olarak çocuklara sürpriz bir şekilde hazırlanan programda ilk önce sevimli palyaçolarımız müzik eşliğinde salona girdiler. Palyaçolarımız Çıtırcık(Bektaş Özdemir) ve Pıtırcık(Bilal Nadir Bektaş) yaptıkları animasyonlarla çocukların beğenisini kazandılar. Hem eğlendiler hem de çeşitli hediyeler kazandılar. Palyaçolar çocuklara ilk önce sosis balonla çeşitli hayvan figürleri yaptılar, sonra Türk bayrağı şeklindeki balonları hediye ettiler. Sonrasında çocuklarımıza cilde zarar vermeyen boyalarla miniklerin istedikleri şekilleri yüzlerine çizdirdiler.

GÜLE GÜLE DEDİLER

Daha sonra Dev Balon Palyaço ile dans yarışmaları, dans gösterileri yapan oldukça renkli ve büyük palyaçomuz danslarındaki performansı ile göz doldurdu.30 dakika süren dans gösterisinde bütün çocuklar adeta dansa doydu. Bütün dünyayı saran Gangam Style dansı ile coşan çocuklar çılgınlar gibi dans ettiler.  Hacivat ve Karagöz oyunları ile hem çocukları hem öğretmenleri kahkahaya boğan oyuncularımız yüksek performansları ile çocukları hem eğlendirdiler hem öğrettiler. Oyunlarında ağırlıklı diş sağlığını işleyen Hacivat Karagöz 30 dakikalık gösterilerinin sonunda yeni yıl pastasını çocuklarla birlikte kesip birlikte yediler.2013 hoş geldin 2012 ?ye güle güle dediler.

GÖSTERİYİ YAPAN TANIDIK BİR İSİM

Kırıkkale?nin tanınmış yönetmen ve dizi oyuncusu Sezai Yeşilyurt aralarında kızı Alara Duru Yeşilyurt?unda bulunduğu ÖGB Anakucağı Anaokulunun Yeni Yıl programını düzenledi. Sezai Yeşilyurt hem kızının hem de bütün çocukların yüzlerinin gülmesi kadar daha büyük bir mutluluğun olmadığını bunu başaran ganime hanıma teşekkür etti.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım