Anadolu Öğretmen?in ?Delice? sevdası Tiyatro

Anadolu Öğretmen?in ?Delice? sevdası Tiyatro

Anadolu Öğretmen Lisesi Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan ?Senin Annen Bir Melekti Yavrum? adlı oyun Delice Kapalı Ceza İnfaz Kurumu?nda, tutuklu ve yükümlülere oynandı.

CEZAEVİNDEKİ MAHKÛMLAR OYNADI
Anadolu öğretmen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden Osman Çağrı Çevik tarafından hazırlanan oyun büyük beğeni topladı. Tiyatro gösterisini yaklaşık yetmiş hükümlüyle birlikte Delice ilçesinin ileri gelen protokolü de izledi. Kırıkkale Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Mehmet Yeşilyurt: ?Okulumuzun tiyatro kulübünün hazırladığı ?Senin Annen Bir Melekti Yavrum? adlı tiyatronun bir toplum hizmeti olarak Delice Kapalı Ceza İnfaz Kurumu?nda sahnelemeyi uygun görülmesi üzerine buradayız?
           
OKULLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
?Okulumuzda 2011 yılında 100 öğrencimiz üniversite sınavına girdi 90 öğrencimiz 4 yıllık fakültelere yerleşti. Bu bizleri çok mutlu etmektedir. Biz Anadolu Öğretmen Lisesi olarak eğitim öğretim yapıyoruz, insan yetiştiriyoruz. Eğitim söz söyleme sanatıdır, şarkıdır, şiirdir, kardelendir, insanların gönlünü alma sanatıdır, erdemli olmaktır, öğrencilerimiz bizim ve ülkemizin en büyük servetleridir, onların her biri çok kıymetlidir. Hele bugün burada sahneye çıkan tiyatro kulübündeki öğrencilerimiz, onları daha da özel bir yere koyuyorum. Bizleri burada ağırlayan başta savcım olmak üzere, cezaevi müdürümüze, idarecilerimiz ve tüm personeline teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum? dedi.
 
 
Haber Foto ? Habilhan PEHLİVANLI


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ