Anadolu Ligi Puanlı Atletizm Yarışması Çekişmeli Geçti

Anadolu Ligi Puanlı Atletizm Yarışması Çekişmeli Geçti

Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Anadolu ligi puanlı atletizm grup birinciliği yarışları 25 Mayıs 2013 tarihinde Kırıkkale Üniversitesi Atletizm Pistinde yapıldı.

BÜYÜK BAŞARI
Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Kırıkkale illerinin katılımı ile yıldız kız ve yıldız erkekler kategorilerinde,  100 m. 300m. 1500m. 2000m. Uzun atlama, gülle atma ve 4×100 m. Bayrak yarışları olmak üzere 6 branşta yarışmalar yapıldı. İlimizi temsil eden İbrahim Gündoğan 100 metre koşuda birinci ve 300 metre koşuda ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Yusuf Önal 2000 metrede ikinci, İsmail Tekbıçak uzun atlamada üçüncü ve Necati Sarıaydın gülle atmada üçüncü oldu.
EV SAHİPLİĞİ
İlimizi temsil eden İrem Köksal 300 metre koşu ile uzun atlamada üçüncü, Ayşe Vural 1500 metre koşuda ikinci ve Eminenur Koyuncu gülle atmada üçüncü oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Anadolu Liginde masa tenisi, badminton, taekwondo ve puanlı atletizme ev sahipliği yaptıklarını belirterek müsabakalara gelen sporculara iyi bir ev sahipliği yapmak için bütün imkanları seferber ettiklerini bildirdi. Ünlü, Anadolu Liginde ter döken bütün sporcuları tebrik ederek bütün sporculara başarılar diledi.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ