Anadolu Lisesi birinci

Anadolu Lisesi birinci

OKUL SPORLARI TENİS MÜSABAKALARI SONA ERDİ

OKUL SPORLARI TENİS MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Anadolu Lisesi birinci

2016-2017 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Genç Kız ve Genç Erkekler Tenis müsabakaları sona erdi.

05-06 Aralık 2016 tarihleri arasında Başpınar Tenis Kortunda gerçekleştirilen Okul Sporları Genç Kız ve Genç Erkekler Tenis müsabakalarına 8 takım olmak üzere toplamda 40 sporcu katıldı. Müsabakalar sonucunda Genç Erkeklerde Kırıkkale Anadolu Lisesi birinci, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü, 17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Genç kızlarda Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Atatürk Anadolu Lisesi ikinci, Kırıkkale Anadolu Lisesi üçüncü, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada, ?İlimizde tenise olan ilgi her yıl artmaktadır. Burada dereceye giren takımlarımız ilimizi gruplarda temsil etme hakkı kazandılar. İlimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Müsabakalarda emeği geçen Okul Sporları İl temsilciliğimize, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize ve Antrenörlerimize teşekkür ederim. Guruplara gidecek takımlara başarılar dilerim? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ