Anadolu Kırıkkale, Ereğli yolcusu

Anadolu Kırıkkale, Ereğli yolcusu

FUTBOLCULAR, YÖNETİCİLER TARAFTARLAR MUTLAK GALİBİYET İÇİN KENETLENDİ

FUTBOLCULAR, YÖNETİCİLER TARAFTARLAR MUTLAK GALİBİYET İÇİN KENETLENDİ

Anadolu Kırıkkale, Ereğli yolcusu

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Kırıkkalespor hafta sonu Karadeniz Ereğli Belediyespor´a konuk olacak. Tüm hazırlıklarını tamamlayan şimşekler, Ereğli deplasmanından 3 puanla döneceklerini söylediler.

TEK DÜŞÜNCELERİ EREĞLİ MAÇI

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kırşehir maçından 1 puan alan temsilcimiz Anadolu Kırıkkalespor yarın saat 14.00´te oynayacağı Karadeniz Ereğli Belediyespor maçına kenetlendi. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm çalışmalarını gerçekleştiren futbolcular, teknik direktör Kemal Dulda´dan tam not alıyor. Tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Kemal Dulda, iyi gidişi sürdürmek istediklerini dile getirdi.

TÜM TAKIMLARI ÖNEMSİYORUZ

Takımının başarılı gidişatı hakkında açıklamalarda bulunan teknik direktör Kemal Dulda, Kırşehir Belediyespor karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ama iyi sonuç aldıklarını söyledi. Takımının ilk yarı 1-0 yenik kapatmasına rağmen ikinci yarıda kazanma azmini asla kaybetmediğini belirtti. Şimşir, ?Grubumuzda bulunan her takımı önemsiyoruz. Ancak ilk devrede istediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtmadık.?

ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR

Dulda, Karadeniz Ereğli Belediyespor´un grubun iddialı takımlarından biri olduğunu ancak kendilerinin avantajını iyi kullanmak istediklerini dile getirdi. Dulda, kendilerine her zaman destek veren taraftarlara bu hafta sonu da büyük iş düşeceğini belirterek, ?Karadeniz Ereğli Belediyespor kolay lokma değil. Bu maça geçen maçlarda gördüğümüz eksiklikleri gidererek çıkmak istiyoruz. Takım olarak iyi bir hava yakaladık taraftarlarımızın büyük desteği var. Futbolcu arkadaşlarımızla bu maça iyi hazırlandık? dedi.

ZİRVE YARIŞINDA BİZ DE VARIZ

Taraftarlar ise ?Biz Takımımızı 90 dakika destekleyeceğiz. Taşkınlık yapmadan hep destek vereceğiz. Futbolcu kardeşlerimizden isteğimiz Karadeniz Ereğli Belediyespor karşısındaki futbollarını sahaya yansıtarak galip gelmeleri. Bu maçtan galip gelerek prestij kazanmak ve grup takımlarına zirve yarışında bizde varız mesajı vermek istiyoruz? dediler.

HAFTANIN MAÇLARI

Karadeniz Ereğli Belediyespor ? Anadolu Kırıkkalespor

Kastamonu Özel İd.K. Hz ? Keçiören Bağlumspor

MKE Kırıkkalespor ? Devrek Belediyespor

Sincan Belediyespor ? Yeniçağspor

1074 Çankırıspor ? 100. Yıl Soğuksuspor

HABER MERKEZİ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ