Ampul patlayacak, üç hilâl parlayacak

Ampul patlayacak, üç hilâl parlayacak

MHP`DEN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Ampul patlayacak, üç hilâl parlayacak

Binlerce partilinin katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüş sonrasında seçim bürolarının açılışlılarını gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları 7 Haziran için iddialı konuştular. AKP'nin ülkeyi karanlığa gömen ampulü 7 Haziran'da patlayacak, Üç Hilal'in ışığı tüm Türkiye'yi aydınlatacak” diyen MHP Milletvekili adayları, tüm Kırıkkalelileri sandığa gidip mührü Üç Hilale vurmaya davet ettiler.

BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Parti binası önünde toplanan binlerce kişiden oluşan kalabalık önce Seyit Ahmet Göçer'in seçim bürosunun açılışına katıldıktan sonra, Zafer Caddesi'nden Devletin başına Devlet gelecek”, Ne mutlu Türk'üm diyene”, Hak, hukuk, adalet, Milliyetçi Hareket” sloganlarıyla yürüyerek, Halil Öztürk'e ait seçim bürosunun açılışına katıldı.  Her iki büronun açılışında da Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ve dua edilmesinin ardından seslenen İl Başkanı Erdal Baloğlu, 8 Haziran sabahı MHP iktidarını müjdeleyen siz binlerce gönüldaşıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

ÜLKEDE DÜZEN KALMADI

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer, Kırıkkale'nin 13 yıllık AKP iktidarında sürekli küçülen bir şehir haline geldiğini vurgulayarak, 13 yılda hem Kırıkkale'ye hem de Türkiye'ye ne verdi bu AKP? Yolsuzluğun normal karşılandığı, ayakkabı kutularını para kaçırmak için kullanıldığı bir ülke haline geldik. Terör sokaklara indi. Devletin Savcısı, askeri, memuru güpegündüz şehit ediliyor da bir Allah'ın kulunun sesi çıkmıyor artık ülkemizde. İstikrar masallarının bir balon olduğunu görmemek için kör olmak gerekir” diye konuştu.

HIRSIZA HIRSIZ DEMEK SUÇ

Hırsızlığın, alenen yapılıp, hırsıza hırsız demenin suç haline geldiğini belirten Göçer, Kendileri hamutuyla götürürken garibana verilecek üç kuruş zam için yaygaralar koparanlar kendi yaşadıkları sırça köşklerde ‘para sıfırlama' oyunları oynuyorlar. Türkiye'nin gerçeği olan ekonomik sorunlar ise gariban halkın sırtına bindiriliyor. Bu mudur istikrar?” diye sordu. MHP'yi iktidar yapmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Göçer, 3 haftamız kaldı. Bu üç haftada her birimiz her gün 3'er oy daha getirirsek, Allah'ın izniyle Kırıkkale'miz de Türkiye'miz de huzura kavuşacak” şeklinde konuştu.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN DEVRİ ARTIK SONA ERMİŞTİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kırıkkale'de gerçekleştirdiği açılışlara değinen MHP Milletvekili Adayı Halil Öztürk de artık halkın uyandığını belirterek, Eminim Cumhurbaşkanı da bunu fark etmiştir ki, dışarıdan getirilen 5 bin kişiye yakın bindirme kıta ve polislere rağmen artık bunlara rağbet yok! Çok değerli Kırıkkaleli hemşerilerim de artık çok iyi biliyorlar ki, halka tepeden bakan, kendine saltanat kurmaya çalışan, Cumhurbaşkanı gibi değil, parti eş başkanı gibi çalışan Recep Tayyip Erdoğan devri artık sona ermiştir, ermek zorundadır.”

KİMİN KARŞISINDA DİK DURDUNUZ?

Kurdukları haram saltanatı sizin oylarınızla 7 Haziran'da yıkılacak” diyen Öztürk, ”Zaten şu anda tek faz yanan AKP'nin ampulü, 7 Haziran'da sizin vereceğiniz oylar sayesinde tamamen patlayacak, önce Kırıkkale'mizi, sonra da güzel Türkiye'mizi ve dünyamızı 3 Hilal'in ışığı aydınlatacak” diye konuştu. Başbakan Davutoğlu'nun çeşitli mitinglerde, Biz dik duruşlu bir hükümetiz” sözünü hatırlatan MHP Milletvekili Adayı Halil Öztürk, Siz kime ve neye karşı dik durdunuz? PKK'nın her isteğini yerine getirdiniz, bu mudur dik duruş? Hırsızlara yol verdiniz, rüşvetçileri baş tacı ettiniz, bu mudur dik duruş? Yolsuzluğu adeta parti politikası haline getirdiniz, bu mudur dik duruş? Siz bir tek milletin, garibanın karışışında dik durdunuz, milleti ezmek için, aşağılamak için” ifadelerine yer verdi.

MKE'Yİ BİTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Konuşması sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesilen Öztürk sözlerine şöyle devam etti: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırıkkale halkının paralarıyla yaptırılan Nur Camii açılışına yanında Milli Savunma Bakanının da getirmiş diyor ki, ‘Biz Savunma Sanayiini ayağa kaldırdık, Kırıkkale'yi de bu işin merkezi haline getirdik...' Allah aşkına, Milli Piyade Tüfeğinin üretimini bile elimizden alıp yandaşlarına peşkeş çekenler, Kırıkkale'mizin varlık sebebi MKE'yi bitirmeye çalışanlar biz Kırıkkalelileri enayi mi sanıyorlar? Olan bitenin farkında değil miyiz Ey Kırıkkaleliler?”

KORKU İMPARATORLUĞU KURMAYA ÇALIŞIYORLAR

AKP'nin temel 2 seçim vaadi olduğunu kaydeden Öztürk, bunlardan birincisinin Başkanlık Sistemi, ikincisini de Yeni Türkiye olduğunu belirtti. Gerek Başkanlık sisteminin, gerekse Yeni Türkiye düşüncesinin ülkemizi tek adam yönetimine sürükleyecek karanlık projeler olduğunu vurgulayan Öztürk, Recep Tayyip Erdoğan'ın korku imparatoru haline geldiği bir Türkiye mi, yoksa bağımsız ve demokratik bir Türkiye mi? Milli Birliğimizin teminat altında olduğu bir Türkiye mi, konfederasyon yolu açılmış, bölünmüş bir Türkiye mi? Karar Yüce Türk Milletinin” dedi.

KIRIKKALE'MİZ İÇİN AKAN SULAR DURACAK

MHP İktidarında Kırıkkale'yi ve Kırıkkalelileri her açıdan güçlendirmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını beyan eden Öztürk, Biz hep yanınızdaydık, öyle de olmaya devam edeceğiz. Birilerinin sözde Güçbirliği Toplantılarında yaptığı gibi toplanıp, çay-pasta-kek muhabbeti yapıp bir de Kırıkkale halkını kandırmayacağız. Biz masaya vurduğumuz anda Kırıkkale'miz için akan sular duracak” şeklinde konuştu.

İŞGALİYE ZULÜMDÜR

Dondurmacıların ve kafelerin çoğunlukta olduğu Atatürk Bulvarında, esnafın kullandığı kaldırımların zaten apartmanlara ait olduğunu ifade eden Öztürk, Esnafımızı şikâyetçi. AKP'li Kırıkkale Belediyesi buradaki esnaftan işgaliye bedeli kesiyormuş. Bu kaldırımlar zaten o apartman önü, neyin işgaliyesi, bir an önce bu zulme bir son verin, aksi halde yasal işlem başlatacağız ve milletvekili seçilmemiz halinde bu zulme son vereceğiz” şeklinde konuştu.

MHP İKTİDARINDA KIRIKKALE DE KAZANACAK, TÜRKİYE DE

Kırıkkale'nin yaklaşık 60 bin çalışanı olduğunun altını çizen MHP Milletvekili Adayı Halil Öztürk, bunun 20 bininin asgari ücretli olduğunu, MHP'nin iktidar olması halinde bin 400 TL'ye çıkacak olan asgari ücret sayesinde Kırıkkale'ye yıllık 108 milyon TL ekstra girdi sağlanacağını belirtti. Bu rakama, emeklilere yılda iki kez verilecek ikramiyeler sayesinde oluşacak olan 122 milyon TL ve işçi-memurun ücret vergilendirmesinde yapılacak olan iyileştirme sayesinde oluşacak olan 150 milyon TL'nin de eklenmesi halende toplam 380 milyon TL olduğunu ifade etti. Şehre ekstradan girecek olan bu rakam sayesinde Kırıkkale'de esnafın da yüzünün güleceğini kaydeden Öztürk, Tüm bu rakamların yansımasının Türkiye için ne büyük güzellikler olacağını varın, siz hesap edin” dedi.

CAMİ İÇİN TOPLANAN PARALAR NEREDE?

Nur Camii ve 71 Eserin açılışına değinen MHP Milletvekili Adayı Merih Karayol da, Nedir bu 71 eser, sayar mısınız?” dedi. Nur Camii'nin yerinin babası Hayati Karayol'un Belediye Başkanı olduğu dönemde bağışlandığını hatırlatan Karayol, Açılış sırasında bir vefa örneği göstererek Hayati Karayol'u da o kürsüye çıkaramazlar mıydı?” diyerek serzenişte bulundu. Camiyi kendileri yapmış gibi konuşanlar, caminin altındaki marketten yalnızca 2014 yılında sağlanan 25 milyon TL'lik kirayı neden hesaba katmıyorlar?” diye soran Karayol, 3 yılda yalnızca kira bedeli olarak 75 milyon TL'lik bir geliri olan caminin, halktan toplanan paralarla birlikte 100 milyon TL'ye yakın bir bütçesi olduğunu ama caminin 35 milyon TL'ye mal olduğunu vurgulayarak, Kalan 65 milyon TL nerede?” dedi.

FARKINDALIK SANDIĞA DA YANSIYACAK

Adaylardan sonra söz alan aday adaylarından ve eski Belediye Başkanlarından Cemalettin Akdoğan da lideriyle, adaylarıyla bir bütün olarak iktidara yürüyen Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi olmaktan gurur duyduğunu belirterek, Türk Milleti birliği, dirliği ve varlığı için MHP'yi iktidara taşımak istiyor. Artık millet bunun farkında. Bu farkındalık sandığa da yansıyacak ve MHP iktidar olacaktır” dedi.

KIRIKKALE, AKP DÖNEMİNDE HEP KAYBETTİ

Kırıkkale'ye yapılan tüm hizmetlerin MHP döneminde yapıldığına vurgu yapan MHP Milletvekili Aday Adayı ve Eski Belediye Başkanlarından Mustafa Pekdoğan da Kırıkkale'nin AKP iktidarları ve belediyeleri döneminde sürekli göç verdiğini, AKP dönemlerinde Kırıkkale'nin sürekli kaybeden bir şehir haline geldiğini belirtti. Pekdoğan'ın ardından söz alan Milletvekili Aday Adayı Yusuf İlhan da birlik beraberlik vurgusu yaparak, Dedikodulara kanmayın. Biz yola 18 aday adayıyla çıktık, bu 18 aday adayı, belirlenen 3 adayımızı da meclise göndermek için gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.

TEDBİRLER GÖRGÜSÜZLÜK!

Daha önce başka partilere oy vermiş olanları da Kırıkkale için, Türkiye için MHP'ye oy vermeye davet eden MHP Milletvekili Aday Adayı Şevket Özsoy, 7 Haziran'ın ülkenin kurtuluş günü olduğunu beyan etti. Cumhurbaşkanının geldiği gün şehirde alınan tedbirlerin bir görgüsüzlük olduğunu ifade eden MHP Milletvekili Aday Adayı Abdullah Pekgöz, AKP'nin en güçlü olduğu dönemlerde Kırıkkale ne gördü ki, bundan sonra görsün!” şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı