Ameliyat ağrısı dinmeyen hasta, Yaşam´da sağlığına kavuştu

Ameliyat ağrısı dinmeyen hasta, Yaşam´da sağlığına kavuştu

AKKURT HASTAYI KURTARDI

Ameliyat ağrısı dinmeyen hasta, Yaşam´da sağlığına kavuştu

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nde önceki gün başarılı ve dikkat çekici bir ameliyat gerçekleştirildi. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Alparslan Akkurt, Türkiye´de sayılı hastanelerde yapılabilen ameliyatla hastayı ağrılarından kurtardı.

AKKURT HASTAYI KURTARDI

Uzun zamandır kalçasındaki sıkıntılarla yaşam mücadelesi veren Arslan Şahin isimli 50´li yaşlardaki hasta Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Alparslan Akkurt´un başarılı operasyonu ile sağlığına kavuştu. 20 ay önce başka bir hastanede ameliyat olan ancak ağrıları dinmeyen ve durumu daha da kötüye giden hastayı önce tedavi eden Dr. Akkurt, başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşabileceğini söyledi.

2.5 SAATLİK OPERASYON

Önceki gün Yaşam Hastanesinde hastaya Kalça Protezi Revizyon ameliyatı gerçekleştirildi. 2.5 saat süren ameliyatın çok başarılı geçtiğini söyleyen Dr. Akkurt, ?Hastamız bize ilk geldiğinde büyük sıkıntıları vardı. Önce teşhisimizi koyduk. Ardından ise Kalça Protezi Revizyon Operasyonuna karar verdik. 2.5 saat süren başarılı bir operasyonun sonunda hastamız gayet iyi durumda. Bundan sonra da hayatına yaşam kalitesi daha iyi bir şekilde devam edecek? dedi.

GİTMEDİK YER BIRAKMAMIŞ

Eşinin de daha önce iki dizinden Dr. Akkurt´a ameliyat olduğunu söyleyen Şahin, eşinin sağlık durumunun da gayet iyi olduğunu belirtti. Her iki hastayı da sağlığına kavuşturan Op. Dr. Alparslan Akkurt, ?İmkânlarımız gayet iyi burada. Güzel ve başarılı operasyonlara imza atıyoruz. Hastamızın gitmediği yer kalmamış neredeyse. Ankara´dan Eskişehir´e kadar birçok yeri gezmiş şifa için. Bize geldi ve gördüğünüz gibi başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşturduk. Çok şükür iyi durumda. Daha da iyi olacak? diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR OPERASYON

Gerçekleştirilen operasyon konusunda da bilgi veren Dr. Akkurt, ?Bu operasyon her yerde sıklıkla yapılabilen bir uygulama değil. Türkiye´nin çok nadir hastanelerinde yapılabiliyor. Bunun için ekip, iyi ekipmanlar ve uzmanlık gerekiyor. Biz bunu burada sahip olduğumuz imkânlarla gerçekleştirebiliyoruz. Bu hastamızın operasyonu örnektir. Bunu değerli Kırıkkaleli hemşerilerimizin bilmesini istiyoruz. Hiç sıkıntı çekmesinler, bizler buradayız. Onlar için varız. Burada her türlü operasyonu gerçekleştirecek kabiliyette ekip ve imkânlar mevcut? dedi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!