Ambulanstaki yaralı veya hasta, yakınınız olabilir

Ambulanstaki yaralı veya hasta, yakınınız olabilir

SAĞLIK SEN 112 ÇALIŞANLARIN ÇALIŞMA ŞARTLARININ İYİLEŞTİRİLMESİNİ İSTEDİ 112´YE HERKESİN YARDIMCI OLMASI GEREKTİĞİNE İŞARET EDİLDİ

SAĞLIK SEN 112 ÇALIŞANLARIN ÇALIŞMA ŞARTLARININ İYİLEŞTİRİLMESİNİ İSTEDİ 112´YE HERKESİN YARDIMCI OLMASI GEREKTİĞİNE İŞARET EDİLDİ

Ambulanstaki yaralı veya hasta, yakınınız olabilir

Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan 112 Acil Servis görevlilerinin doğal şartlar, hava şartları, trafik şartlarının yanı sıra zamanla yarış halinde büyük bir özveriyle çalıştıklarının söyledi. Akdoğan ?Unutulmamalıdır ki trafikte yol vermediğiniz bir ambulansta sizin yakınınız biri olabilir? dedi.

BİR SANİYENİN BİLE ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK

Akdoğan 112 Acil Hizmetleri Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, ?Tüm olumsuz koşullara rağmen görevlerini ifa etmeye çalışan 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarımızın çabalarını takdir ediyor, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını yürekten kutluyorum? dedi. Akdoğan açıklamasında, ?Bu vesileyle belirtmek isterim ki, Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunda oluşabilecek birçok engelleyici durum varken, bir saniyenin bile önem taşıdığı bu hizmetin ifasında vatandaşlarımıza da görevler düşmektedir. 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarımızın gerek hasta/yaralıya müdahaleleri sırasında gerekse de trafikte takılmadan hareket edebilmeleri noktasında vatandaşlarımızın hassasiyeti en az sağlık ekibimizin çabası kadar önem taşımaktadır.?

AMBULANSA MUTLAKA YOL VERMELİYİZ

?Unutmayalım ki, trafikte bizden yol isteyen ambulansta hastaneye yetiştirilmeye çalışılan hasta/yaralı bir yakınımız olabilir. Netice itibariyle hayata tutunmaya çalışan bir insanın yaşama hakkını engellemek büyük bir vicdani sorumluluktur. Lütfen engel olmayalım. ?Hayata Yol Verelim.?

112 ÇALIŞANLARIMIZIN İŞİ ÇOK ZOR

?Profesyonel anlamda, kriz anlarında soğukkanlı sakin kalabilmek o krizin sorunsuz atlatılmasında önem taşımaktadır. 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarımız, Bu bilinçle işini yapma gayreti göstermekteler. Onlar işlerini yapmaya çalışırken hasta/yaralı yakınlarının şiddetine maruz kalabiliyorlar. İnsan hayatı kurtarmaya çalıştığı esnada böyle bir muameleyle karşılaşmaları onların emeklerine saygısızlıktan öte hasta/yaralının yaşama hakkına olumsuz müdahale etmek anlamı taşımaktadır. Hiçbir 112 acil sağlık hizmeti çalışanı işini tıbbi gereksinim dışında yavaşlatmaz geciktirmez.?



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!