Ambulanslarla sandığa götürdüler

Ambulanslarla sandığa götürdüler

25 PERSONEL VE 6 ARAÇ GÖREV YAPTI

Ambulanslarla sandığa götürdüler

Sağlık İl Müdürlüğü seçimlerinde hasta olan ve sandığa gidemeyen hastalara büyük kolaylık sağladı.

AKŞAMA KADAR BEKLEDİLER

Oy kullanmayacak durumdaki hastalara gereken kolaylık gösterildi. Bu çerçevede İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş ve personel koordinasyon merkezide seçim akşamına kadar sonuçları değerlendirdiler.

25 PERSONEL VE 6 ARAÇ

Yapılan koordinasyon toplantısında alınan kararlar gereği; 28.10.2015 tarihi Saat:13.00 itibariyle başlayan idari izin ve resmi izinlerle tatil süresinin 4,5 güne çıkması sebebiyle sağlık hizmetlerinin sunumunda herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmemesi için gereken önlemlerin alınması ve sağlık problemleri nedeniyle evde sağlık hizmeti alan ve hareket etmekte zorlanan vatandaşların, oy kullanmalarında sağlıklı diğer vatandaşlarımızla eşdeğer olabilmeleri amacıyla seçim günü sabah saat 08.00´den akşam saat 17.00´ye kadar Halk Sağlığı Müdürlüğü, Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Biriminde (Kaletepe Mahallesinde) çalıştı. Personel sayısı, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin katkılarıyla arttırıldı. Seçim günü 25 personel ve 6 araç ile hizmet verildi.  Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımız 444 38 33 numaralı telefonu aradı.

BAŞARIYLA SONUÇLANDI

İl Sağlık Müdürü Mustafa Uzun, ?Sağlık problemleri nedeniyle evde sağlık hizmetleri alan ve hareket etmekte zorlanan vatandaşların oy kullanmaları da sağlıklı diğer vatandaşlarımızla eşdeğer olmaları açısından çok önemli bir uygulamadır. Bu uygulama Kırıkkale´de başarıyla sonuçlandı.?dedi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!