Ambalaj atıkları iyi değerlendirilmeli

Ambalaj atıkları iyi değerlendirilmeli

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, TÜKÇEV'in (Tüketici ve Eğitim Vakfı) organize ettiği ambalaj atıkları ile ilgili düzenlenen programa katıldı.

KONUYLA İLGİLİ HERKES KATILDI

Programa Saygılı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Katı Atık Birliği Meclis Üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Uzmanı Ersin Gürtepe, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Turgut Çiçek ve ambalaj atıkları ile ilgili yetkili kuruluş temsilcileri katıldı.

KATI ATIKLARI KONTROL EDİYORUZ

Program Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Saygılı’nın açılış konuşması ile başladı. Saygılı, konuşmasında atıklar konusunun yerel yönetimlerin ilgi alanları olduğunu ve bu konudaki hassasiyetini dile getirerek, ambalaj atıklarının çevreye verdiği zararları ve bu konuda Kırıkkale Belediyesinin yaptığı çalışmaları anlattı. Saygılı, TÜKÇEV’in böyle bir program düzenlemesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek katılımcılara ve vakıf yöneticilerine teşekkür etti.

PLAKET VERİLDİ

Konuşmanın ardından Saygılı’ya günün anısına TÜKÇEV tarafından plaket takdim edildi. Belediye Meclis salonunda düzenlenen program Ambalaj atıkları ile ilgili sunumuyla devam etti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı uzmanı Ersin Gürtepe Firmaların ambalaj atıkları ile alakalı katılımcıların sorularını cevapladı. Yaklaşık 2 saat süren program soru cevap kısmından bitmesinin ardından sonra erdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü