Amatör de amatör ruh

Amatör de amatör ruh

Hafta sonu Hasandede kasabasında oynanması gereken Hasandedespor-Mühimmatspor arasındaki maç güvenlik ve sağlık ekiplerinin sahaya gelmemesi nedeniyle maç oynanmadı. Orta hakem Alper Salih Erkan tarafından ertelenen maça Hasandedespor yöneticileri tepki g

GEÇEN YILDA OLDU
Geçtiğimiz sezonlarda da bu tür sıkıntılarla sık sık karşı karşıya kaldıklarını belirten Kulüp Başkanı Hasan Beyazgül, Hasandedespor camiası olarak kasabalarına gelen tüm takımları en iyi şekilde ağırlamak arzusunda olduklarını ve sporun kardeşlik vurgusunu kuvvetlendirdiğini düşündüklerini söyledi. Beyazgül, bu hafta oynanması gereken karşılaşmada her türlü tedbiri almalarına rağmen maçın oynanmayışına üzüldüklerini belirtti.

HASANDEDE ÜVEY EVLAT MI?
Beyazgül, ?Maçtan 1 saat önce gerek güvenlik görevlilerini gerekse sağlık ekiplerini sık sık aramamıza rağmen maça gelmediler. Müsabakanın hakemi normal olarak 15 dakika beklemesi gerekirken, bizim isteğimiz üzerine inisiyatifini de kullanarak bu süreyi 30 dakikaya kadar uzattı. Ancak yine gelen olmaması nedeniyle maçı tehir etmek zorunda kaldı. Hakemin o kadar bekledikten sonra da yapacak bir şeyi yoktu. Gerek Mühimmatspor yöneticileri, gerekse kulübümüz yöneticileri bu olaylardan dolayı muzdarip duruma düştük. Hasandede sanki üvey evlatmış gibi davranılıyor. Geçtiğimiz yıllarda da aynı sıkıntıları yaşamıştık. Bu yıl da tekrar aynı sıkıntı ile karşı karşıya gelmemiz bizi derinden yaraladı? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ