Aman avcı vurma beni

Aman avcı vurma beni

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bölge Müdürü Neslihan Akdemir, avlanma ve av yasağı konusunda avcıları uyardı. Avlanma yasağına uyulmasını isteyen Akdemir uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağını söyledi. Bu kapsamda yapılan denetimlerde çok sayıda ceza

120 AVCI KONTROLÜ YAPILDI
Kurumdan yapılan açıklamada şu uyarılar yapıldı: 2012 Ocak ayı itibari ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı X. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Şube Müdürlüğü olarak görevlerimizi yerine getirmekteyiz. Bakanlığımızın ayrılmasından sonra Şube Müdürlüğümüz olarak Doğa Koruma Faaliyetleri görev ve sorumluluk alanlarımız içerisinde 2012 yılında mevsim şartlarından dolayı avcıların av gölgelerine göre keklik, tavşan, ördek gibi yaban hayvanlarının avlamaları artmıştır. Yasal düzenlemelere uymayan avcılara karşı mücadelemize daha titiz yapılarak, 13.02.2012 tarihine kadar 2 arazi, 1 binek araçlarımızla 4 er kişilik 3 ekip olarak Av Koruma Memurları çalışanlarımız ile arazi taramalarında toplam; 120 avcı kontrolü yapılmış, bunlardan 35 ine ilgili kanunlar gereği cezai işlemler yapılmış ve 15 adet av tüfeğine el konulmuştur.
 
ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDECEK
Cezai İşlem yapılan Avcılara toplam 15 bin TL av suçu cezası uygulanmıştır. Faaliyetlerimiz Kırıkkale sınırı içerisinde aralıksız devam edecektir. Kırıkkale il sınırı içerinde av yapmak isteyen avcıların ilgili kanunlar çerçevesinde kurallara uyarak, av harçlarını yatırmaları, avlanma pullarını almaları ve yasal av sahalarında av limitlerine uyarak av yapmaları konusunda daha özenli davranmalarını temenni etmekteyiz. Yasalara aykırı av yapanların 24 saat 0.318.2341300 telefon numarası ile Şube Müdürlüğümüzle irtibata geçmelerini rica etmekteyiz.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ