Amacımız vatandaşa İyi hizmeti sunmak

Amacımız vatandaşa İyi hizmeti sunmak

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Yahşihan İlçesine ziyarette bulundu.

. Kaymakam Belediye Başkanı, İl Genel Meclis başkanı ve muhtarlarla yaptığı toplantıda sorunları yerinde görüp yerinde çözüm üretmek olduğunu söyledi. Tekbıyıkoğlu “Amacımız vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak” dedi.  

 

KAYMAKAMLIĞI ZİYARET ETTİ

Vali Tekbıyıkoğlu, ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret ederek, Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu’ndan ilçede gerçekleştirilen kamu hizmetleri hakkında brifing aldı. Vali Tekbıyıkoğlu başkanlığında, Kaymakam, İl Genel Meclis Başkanı, Belediye Başkanı, ilgili kurum müdürleri, il genel meclis üyeleri ve muhtarların da katılımları ile kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, Vali Tekbıyıkoğlu “İlçe gezilerimiz ile amacımız hâlihazırda yapılan çalışmaları yerinde incelemek, yerinde çözüm önerileri oluşturmaktır. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmak için bütün kaynakları seferber ediyoruz." dedi.  

 

BELEDİYE BAŞKANI TÜRKYILMAZI ZİYARET

Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a çalışma ziyaretinde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu’na, Başkan Türkyılmaz tarafından belediyenin yürüttüğü faaliyetler ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgiler verildi.

 

TARİHİ TREN GARINI GEZDİ

Yahşihan Tren Garı'nda incelemelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, incelemelerinin ardından Irmak Köy Muhtarlığını ziyaret etti. Köyün ihtiyaç ve sorunları ile ilgili olarak Köy muhtarından bilgi alan Vali Tekbıyıkoğlu, Irmak Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek bölgedeki trafik ve asayiş konularına ilişkin bilgi aldı. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ