Amacımız kazaları önlemek

Amacımız kazaları önlemek

İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, sürücüleri trafik konusunda bilinçlendirmek için uygulama yapmaya devam ettiklerini belirtti. Kırıkkale'nin bazı noktalarında ekiplerin sürücüleri uyardığını bildiren Kartal, sürücülerin ve yayaların güvenliği için bu tür u

EKİPLERİMİZ İŞLEM YAPIYOR

Emniyet Müdürlüğü olarak uygulamaların sık, sık devam edeceğini belirten Kartal, huzur ve güvenliğin sağlanması için çalışma yaptıklarını söyledi. Kartal konuşmasının devamında, “Emniyet Müdürlüğü olarak tüm yol kullanıcılarını, trafik güvenliği konusunda bilgilendirip bilinçlendirmek, güvenli bir trafik ortamı sağlayarak, trafik Kazaları sonucundaki ölüm, yaralanma ve maddi kayıpları azaltmaya yönelik başlattığımız çalışmalar kapsamında uygulamalarımız devam ediyor. Millet caddesi, Atatürk Bulvarı ve Samsun Bulvarında yapılan trafik kontrollerinde; araçlardaki ses, müzik cihazlarının sesini fazla açarak, halkın rahat ve huzurunu bozan, aşırı derecede egzozundan duman ve gürültü çıkaran, araçları ekiplerimiz tespit ederek gerekli işlemleri yapıyor” diye konuştu.

UYGULAMALARA ÖNEM VERİYORUZ

Ekiplerin amaçlarının ceza yazmak olmadığını belirten Kartal, sürücülerin can ve mal güvenliğini korumak, kaza riskini azaltmak için bu tür uygulamalara önem verdiklerini söyledi. Kartal konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, “ Amacımız ceza yazmak değil, güvenli bir trafik ortamı sağlayarak tüm yol kullanıcılarının canını ve malını korumaktır. Halkın rahat ve huzurunu bozacak şekilde araç kullanan sürücülere karşı yapmış olduğumuz trafik denetimleri aralıksız devam edecektir” dedi. Kartal, vatandaşların emniyete yardımcı olmaları konusunda da uyarılarda bulundu. 155 hattının ihbar için aranması gerektiğini belirten Kartal, vatandaşlarımızla ortak çalışma, suçluları yakalamamızda bizlere yardımcı olur” diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü