Amacımız, çocuklarımıza güzel bir ortam yaratmak

Amacımız, çocuklarımıza güzel bir ortam yaratmak

TAM GÜN EĞİTİME GEÇİŞLE İLGİLİ TOPLANTIDA KONUŞAN VALİ HAKTANKAÇMAZ BU OLAYIN GENELİNE BAKILDIĞINDA KIRIKKALE´NİN FAYDASINA BİR GELİŞME OLDUĞUNU SÖYLEDİ

TAM GÜN EĞİTİME GEÇİŞLE İLGİLİ TOPLANTIDA KONUŞAN VALİ HAKTANKAÇMAZ BU OLAYIN GENELİNE BAKILDIĞINDA KIRIKKALE´NİN FAYDASINA BİR GELİŞME OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Amacımız, çocuklarımıza güzel bir ortam yaratmak

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Tam Gün Eğitim Geçiş Planı Toplantısı, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın başkanlığında yapıldı.

TOPLANTIYA TÜM YETKİLİLER KATILDI

Valilik Konferans Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Vali Yardımcısı Adnan Kayık, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, mahalle muhtarları ve öğrenci velileri katıldı.

İSTATİSTİKİ VERİLERLE ANLATILDI

Tam Gün Eğitime Geçiş Planı hakkındaki istatistiki bilgileri slayt eşliğinde sunan ve okulların durumu hakkında bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Kırıkkale´de eğitim veren ilk ve orta dereceli okulların yeni dönemde tam gün öğretime başlayacağını ve bu sayede öğrencilerin günün en verimli saatlerinde eğitim alma şansına sahip olacağını ifade ederek, ?Sabah çok erken saatlerde daha güneş dahi doğmadan okula gelmek zorunda kalan sabah grubu öğrencileri ve yine akşam karanlıkta geç saatlerde okuldan çıkan öğle grubu öğrencilerinin gün içerisinde en verimli saatlerde eğitim almaları sağlanacak, ikili öğretimde bazı velilerin çocuklarını bakıcı ya da özel yerlere bırakması gibi durumlar ile öğrencilerin ders aralarındaki teneffüs saatleri beş dakika olması nedeniyle iyi bir dinlenme geçirememesi sorunu da ortadan kalkmış olacak? dedi.

 KATILIMCILARIN SORULARI YANITLANDI

Soru cevap şeklinde devam eden toplantının sonunda bir değerlendirme konuşması yapan Vali Haktankaçmaz, ?Bizim amacımız, yavrularımıza güzel bir eğitim ortamı yaratmak ve eğitimin kalitesini bir adım daha yükseltmektir. Hepsi bizim çocuğumuz ve bizim geleceğimiz? dedi.

BU İŞ KIRIKKALE´NİN FAYDASINA OLACAK

Genel olarak fotoğrafın tamamına bakıldığında toplamda bu işin Kırıkkale´nin faydasına olacağını vurgulayan Vali Haktankaçmaz, ?Kırıkkale´nin eğitimde iyi olan başarısını çok daha iyi bir düzeye getirmek için çalışıyoruz. İnşallah seneye bu konuları konuşurken iyi ki de bu yıl tamgün eğitime geçmişiz diyeceğiz. Çünkü bu iş bir önceki yıl olmazdı, bir sonraki yılda geç olurdu? ifadelerini kullandı. 

HABER: KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti