Amacım esnafımıza sınırsız hizmet

Amacım esnafımıza sınırsız hizmet

YILLARIN ŞOFÖR ESNAFI SAVAŞ OLPAK, ŞOFÖRLER ODASINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

YILLARIN ŞOFÖR ESNAFI SAVAŞ OLPAK, ŞOFÖRLER ODASINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Amacım esnafımıza sınırsız hizmet

Ocak ayında yapılması planlanan Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimi öncesi sektörün en eski esnaflarından olan Savaş Olpak adaylığını açıkladı. Olpak amacının şoför esnafına sınırsız hizmet vermek olduğunu söyledi.

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Düzenlenen basın açıklamasında Savaş Olpak, şoförler ve otomobilciler esnaf odasına aday olmalarının nedenini odaya kayıtlı esnafın kurumsal olarak daha sağlıklı hizmetler vermek olduğunu ve kendisine destek veren üyelerle birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini belirtti.

ESNAFLARIMIZA HER TÜRLÜ YARDIMI YAPACAĞIZ

Olpak şöyle konuştu: ?7/24 taksici esnaf arkadaşlarımıza ücretsiz hizmet vermek üzere kurtarıcı almak (Adaylığım süresince bu hizmet ücretsiz olarak başlamıştır). Amacımız en kısa zamanda donanımlı bir ambulans almaktır. Taksici esnafımızın ticari araçları kaza yapmaları ve sıfır araç almaları halinde boya işleri odamız tarafından anlaşmalı işyerlerimiz de malzeme hariç ücretsiz yapılacaktır. Taksi duruklarımızın müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmesi için duraklarımıza oda olarak gerekli maddi ve manevi desteği vereceğiz. Odamızda üyelerimizin acil taleplerini alması için 24 saat görevli personel bulunduracağız. Tahdit plaka uygulaması başlatılacak. Plakalar donduracak. Her duraktan bir temsi seçilerek düzenli aralıklarla toplantılar yapılıp taksici esnafımızın şikâyet ve dilekleri dinlenip sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturulacaktır. Duraksız ticari araçlara durak temini için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Oda yönetimi olarak valiliğimizle, Belediyemizle, Emniyetimiz ile ve tüm kamu, kuruluşlarımızla daim diyalog içinde olunacaktır. Odamızın bağlı bulunduğu esnaf odaları birliğimizle ve Türkiye şoförler ve otomobilciler federasyonumuzla samimi diyalog içeresinde olacağız.?

ŞOFÖR ESNAFININ BİRLİK BERABERLİĞİ

Olpak, Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Odasına kendisini aday gösterenlerle birlikte hedeflerinin üyelerle birlikte birlik ve beraberlik içinde olacaklarını bundan hiç kimsenin kuşkusu olmamasını istedi ve sık sık nezaket kuralları içinde basın açıklamalarını yapmak istedikleri konuları dile getireceklerini açıkladı.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü