Amaç üretken toplum yetiştirmek

Amaç üretken toplum yetiştirmek

Özel Gazi Anadolu Orta Okulu 5/A ve 5/B Sınıfı öğrencileri Görsel Sanatlar Öğretmeni Melek Yavaşoğlu eşliğinde ilginç bir çalışmaya imza attılar. Üretken bir toplum yetiştirmek projesi ile turşu hazırlayan öğrenciler ilginç görüntülerin oluşmasına neden o

ÖĞRENCİLER İLE BİRLİKTE HAZIRLADILAR
Melek Yavaşoğlu amaçlarının öğrencilere sadece bilgi, yüklemek olmadığını söyleyen ders öğretmeni, dersi daha eğlenceli hale getirmek için, Öğrencileri hayata hazırlamak amacıyla turşu kurdurdu. Turşu malzemeleri “ Salatalık, Domates, Havuç, Kelek, Biber, Patlıcan, Tuz, Sirke, Limon“ öğrencilerin evlerinden getirdikleri malzemeleri öğretmenleri eşliğinde hazırladılar.

ÖĞRENCİ VELİLERİNDEN DESTEK
Öğrenci velileri bu çalışmayı çok ilginç bulduklarını bundan sonra çocukları hayata hazırlama adına ilginç çalışmalar yapılması için destek vereceklerini belirtiler. Amacımız üretken toplum yetiştirmektir. Özel Gazi Anadolu Orta Okulu İdaresi ileriki yıllarda bu projeyi genişleterek öğrencilerin üretmiş olduğu turşuyu, öğrencilerden satın alarak yemek hanede servis edilebileceğini aynı zamanda öğrencilere cep harçlığı verileceğini belirtti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti