Amaç, ana sınıfı bilinci oluşturmak

Amaç, ana sınıfı bilinci oluşturmak

Sulakyurt`ta Cumhuriyet ilköğretim okulu ana sınıfı öğrencileri tarafından ``Ana sınıfı Bilincini`` oluşturmak amacıyla şenlik düzenlendi.

7 ÇOK GEÇ 
Şenlik kapsamında öğrenciler, okul Müdürü Bilgin Cankar ve Ana Sınıfı Öğretmeni Hülya Yurtsever rehberliğinde, ellerinde ?7 çok geç? yazılı pankartlarla ilçedeki esnaf ve halka yönelik çeşitli ziyaretlerde bulundular. Cadde ve sokaklarda yürüyüş yapan minik öğrenciler, yürüyüş sırasında ellerindeki okul öncesi eğitimin önemini vurgulayan yazıları halka dağıttılar. 
GÖSTERİLER DÜZENLENDİ 
Öğrenciler daha sonra Hakim Mehmet Çakıroğlu ilköğretim okulu öğrencilerinin de katılımıyla Sulakyurt Belediye düğün salonunda çeşitli gösteriler yapan sihirbazlar izlendi. Öğrenciler Palyaço gösterileriyle çeşitli yarışmalar düzenlediler. Palyaço, değişik şekillerdeki balonlarla öğrencilerin beğeni ve ilgilerini çekmeye çalıştı. Yarışmalara öğrencilerle birlikte veliler de yoğun bir katılım sağladı.
ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN
Okul Müdürü Bilgin Cankar ?Her yıl geleneksel olarak düzenlemekte olduğumuz Ana Sınıfı Şenliği etkinliklerine bu yıl Hakim Mehmet Çakıroğlu ilköğretim okulu ana sınıfı öğrencileri de katılarak şenliği iki okul birlikte kutladı. Şenlikte öğrencilerimizle birlikte güzel bir ortam yaşadık. Şenliğimize veli katılımı da diğer yıllara bakılarak daha fazla katılım sağlandı. Maddi ve manevi katkılarda bulunan tüm kurum ve kişilere teşekkür ederim`? dedi.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti