Altunsaray coşturdu

Altunsaray coşturdu

"KIRIKKALE BENİ BAĞRINA BASIYOR"

Altunsaray coşturdu

Türk Halk Müziğinin güçlü seslerinden İsmail Altunsaray, Kırıkkale Üniversitesi Stadyumu'nda unutulmaz bir konser verdi.

HINCA HINÇ DOLDU

Kırıkkale Üniversitesi 2015 Bahar Şenlikleri İsmail Altunsaray konseri ile devam etti. Kırıkkale Üniversitesi Stadyumu tarihi bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Neşet Ertaş'ın veliahdı” olarak gösteriler ve kendine has yorumuyla Türk Halk Müziğinin en çok sevilen seslerinden olan Altunsaray'ı dinlemeye gelen üniversite öğrencileri ve Kırıkkaleliler stadyumu hınca hınç doldurdu.

EŞSİZ PARÇALARI SESLENDİRDİ

Sahneye çıkar çıkmaz büyük bir coşku ile karşılaşan Altunsaray, Buradan bağıralım sesimizi Ankara duyar. Coşkunuz bana güç veriyor” diye binlerce sevenini selamladı. Altunsaray yaklaşık 2 saat boyunca Türk Halk Müziğinin eşsiz parçalarını seslendirdi. Bozlakları ile hüzünlendiren, hareketli türküleri ile coşturan Altunsaray, Kırıkkalelilerin her zaman kendisini bağrına bastığını söyledi.

KIRIKKALE BENİ BAĞRINA BASIYOR

Konser sonrası duygularını paylaşan Altunsaray, Bugün çok coşkulu geçti. Sahneden baktığımda binlerce gencin müziğimize sahip çıktığını gördüm. Uzun yıllar önceki parçalar bile insanların gönlüne hitap ediyor. Bu beni gerçekten çok mutlu ediyor. Zaten Kırıkkale her zaman beni bağrına bastı. Burada her zaman bu coşkuyu gördüm” dedi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım