Altundağ ve Aslantaş Ailelerinin mutlu günü

Altundağ ve Aslantaş Ailelerinin mutlu günü

Kırıkkale'nin tanınmış ailelerinden Tüpraş Rafinerisi personeli Kaya Altundağ'ın oğlu Mesut Altundağ, Nuray-Sağdık Aslantaş'ın kızı Eda Diva Düğün Salonunda düzenlenen düğün merasimi ile evlilik yolunda ilk adımı attılar.

İKİ AİLENİN EN MUTLU GÜNÜ

Altundağ ailesi ile Aslantaş ailesi en mutlu günlerinden birini yaşadı. Aileler biricik evlatlarının mürivetini görmenin mutluluğunu yaşadılar. Aileleri bu mutlu günlerinde yakınları eş ve dostları yalnız bırakmadı TÜPRAŞ Rafinerisi personeli Kaya Altundağ’ın oğlu Mesut Altundağ ile Nuray-Sadık Aslantaş’ın kızı Eda diva düğün salonundaki muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi. Akşam gerçekleşen düğüne katılanlar ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

OYUNLAR OYNAYIP HALAY ÇEKTİLER

Geç saatlere kadar süren düğün merasimi sırasında nikâh töreni de yapıldı. Genç çiftlerin nikâhını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı. Çiftin nikâh şahitliğini ise Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Arifoğlu yaptı. Genç çiftin aileleri konukları kapıda karşıladı. Geç saatlere kadar devam eden düğünde çift nikâh sonrasında ilk dansını etti. Genç çifti arkadaşları ve yakınları yalnız bırakmadı. Müzik eşliğinde devam eden düğünde genç çift oyunlar oynayıp halay çekti. Çiftlere arkadaşları ve yakınlarında eşlik etti. 



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım