Altunbilekler iftarda buluşturdu

Altunbilekler iftarda buluşturdu

Ankara ve Kırıkkale'de faaliyet gösteren Altunbilekler AVM geleneksel hale getirdiği ve bu yıl ikincisi düzenlenen iftar yemeği Altunbilekler Sofrasında yapıldı.

GENİŞ DAVETLİ KİTLESİ

Altunbilekler AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek’in koordinatörlüğünde Altunbilekler Sofrası’nda verilen iftar yemeğine, Vali Ali Kolat’ın yanı sıra; eşi İlksen Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve eşi Ebru Kartal, İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, İl Yöneticileri, Birim Müdürleri, İşadamları, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

SEKTÖRDE MARKA OLDU

Sektöründe marka olmuş ve Ankara’nın birçok bölgesinde şubeleri olan Altunbilekler mağazaları, Kırıkkale’de de geleneksel hale getirdiği iftar programının bu yıl ikincisini düzenlendi. Ramazan ayının manevi atmosferinde buluşmak amacıyla düzenlenen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik sergilendi. Renkli görüntülerin de yaşandığı iftar yemeğinde ezanın okunmasıyla birlikle dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK

Davetlileri bizzat kapıda karşılayan Altunbilekler AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, düzenledikleri iftar yemeğini artık geleneksel hale geldiğini ve her Ramazan bu birlik ve beraberliği yaşatabildiklerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Bu yıl ki iftar programının ikincisini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Altunbilek, “Gelecek yılda hepinizi bir arada görmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü