ALTUNBİLEKLER AVM, 2 HAZİRAN`DA KAPILARINI AÇIYOR...

ALTUNBİLEKLER AVM, 2 HAZİRAN`DA KAPILARINI AÇIYOR...

Nur Camisi Külliyesi altında 2 Haziranda açılacak olan Altunbilekler Alışveriş Merkezi Basın Sorumlusu Kader Pekmezci ve Halkla İlişkiler Müdiresi Şerife Uygun Kırıkkaledeki basın mensuplarıyla tanışma toplantısında bir araya geldi. Pekmezci basının oluml

"Alışverişin merkezi şehrin merkezinde"
Ankara`nın en başarılı zincir marketi Altunbilekler, tecrübesini ve hizmet gücünü şimdi de Kırıkkale`de hizmete açmaya hazırlandığı alışveriş merkezi ile Kırıkkale halkına sunuyor. 2 Haziran tarihinde Nur Camii altında hizmete girecek olan AVM göz alıcı mimari tasarımı ile Kırıkkale`nin yeni sembolü olacak.
İşte AVM`den ayrıntılar;
Üç kattan oluşan AVM de; 2 katlı kapalı otopark, Rodi Mood, Mado, Teknosa, DeFacto, Penti, Yards gibi seçkin markaların bulunduğu mağazalar, Altunbilekler Market, dev çocuk eğlence alanı, birçok lezzeti bir arada sunan yemek alanı ve 9D sinema bulunuyor. Yaklaşık 16.000 metre karelik bir alana sahip olan AVM`de, özellikle 2.760 metre kare büyüklüğündeki benzersiz Altunbilekler Marketi, Kırıkkale`de kaliteli hizmet standartlarını yükseltmeyi hedefliyor. Ankara genelinde 61 şube ile hizmet veren Altunbilekler, Kırıkkale`de hizmete giren yeni şubesi ile Türkiye geneline yayılmanın ilk adımını atmış oluyor. Altunbilekler yönetim kurulu başkanı Mustafa Altunbilek; AVM`ye ilişkin yapmış olduğu açıklamada; Kırıkkale`ye iyi bir çarşı, iyi bir AVM kazandırmak istediklerini ve amaçlarının rekabet etmek değil, hizmet etmek olduğunu vurguladı.
Kırıkkale`nin yeni sembolü.
2 Haziran Cumartesi günü saat 14:00`da yapılacak açılışa tüm Kırıkkale halkını davet eden Altunbilek; "Nur Camii, şehrin en önemli sembollerden biri. Bu sembole ve Kırıkkale`ye layık bir ortam oluşturmak için elimizden geleni yaptık. Şehre kazandırılan bu güzel yapıyı hizmete sunmak bizim için oldukça gurur verici. Bütün Kırıkkalelileri bu gururu bizimle paylaşmaya davet ediyorum." dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ