Altunbilekler, din görevlilerini yemekte buluşturdu

Altunbilekler, din görevlilerini yemekte buluşturdu

ALTUNBİLEKLER´DEN DİN GÖREVLİLERİ VE CAMİLER HAFTASI MÜNASEBETİYLE

Altunbilekler, din görevlilerini yemekte buluşturdu 

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Altunbilekler AVM tarafından, din görevlileri için bir yemek programı düzenlendi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Program, Kur´an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Konuşmalardan sonra, Vali Ali Kolat, Altunbilekler AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek´e katkılarından dolayı bir plaket verdi. Daha sonra, meslekte otuz yılını geçirmiş din görevlilerine, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar tarafından teşekkür belgesi verildi.

KATILANLAR

Düzenlenen programa Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Müftüsü Bekir Gerek, Altunbilekler AVM. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Altunbilek, müftülük personeli ve davetliler katıldı.

MUTLU OLDUK

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle bir arada olmaktan son derece mutluluk duyduğunu dile getiren İl Müftüsü Bekir Gerek, Altunbilekler AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, İl Müftülüğü ile böyle bir organizasyonda beraber olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Nur Camii´nde emeği geçenlere teşekkür etti.

ÖRNEK TEŞKİL EDİYORLAR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, din görevlilerimizin, son zamanlarda yapılan çalışmalarla toplumda değerlerinin arttığını ayrıca din görevlilerinin yaşantılarıyla da topluma örnek teşkil ettiğini söyledi. Yemekte konuşan Vali Ali Kolat da ?Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler yapıldı. Ben de bu etkinliklerden bir kısmına katıldım. Tabi bizim buradaki amacımız Cenab-ı Allah´ın mesajını en iyi şekilde herkese yaymak, Peygamber Efendimizin sünnetlerini ve Kur´an-ı Kerim´i en iyi şekilde tüm dünyaya ulaştırmaktır.?dedi.

HUZUR VE GÜVEN İÇERİSİNDE OLUR

Kolat, konuşmasına şu şekilde devam etti: ?Biz bu mesajları ne kadar iyi ulaştırabilirsek, dünyanın o kadar huzur ve güven içerisinde olur. Bu haftanın konusu namazdı. Namaz insanı kötülükten, fuhuştan ve küfürden alıkoyar. Dolayısıyla namazdan hepimiz sorumluyuz. Yani sadece din görevlileri değil, insan olarak hepimizin de bu bilinç ve şuur içerisinde olmamız gerekiyor. Geçen sene de Camiler ve Din Görevlileri Haftasıyla yine bir aradaydık. Ama henüz Nur Camimiz açılmamıştı. Bu sene Nur Camimizin açılışı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı ve Kırıkkalemize inanın çok güzel bir ufuk açıldı. Gerçekten de hayran kalınacak bir camiye kavuştuk. Bu vesileyle, camimizin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Nur Camimizin yapımında, devletimizin ve hükümetimizin ciddi katkıları oldu. Diyanet Vakfımızın ciddi katkıları oldu. Yine Altunbilekler AŞ´nin ciddi katkıları oldu. Diğer illerden ciddi katkılar oldu. Özellikle de Kırıkkale halkının çok ciddi katkıları oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ben bu vesileyle Camiler ve Din görevlileri Haftasının insanlığa, ülkemize ve Kırıkkale´mize huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Herkese sevgiler saygılar sunuyorum.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ