Altıntığ ve Şerbetçioğlu Ailelerinin mutlu günü

Altıntığ ve Şerbetçioğlu Ailelerinin mutlu günü

Kırıkkale'nin en eski fotoğrafçılarından eski TRT Muhabiri Foto Ajans Fotoğraf Stüdyosu sahibi Mustafa Altıntığ'ın kızı Kübra ile eski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Köksal Şerbetçioğlu'nun oğlu Gökhan önceki gün düzenlenen muhteşem

HALAY ÇEKİP OYUNLAR OYNADILAR

Aşiyan Düğün Salonunda gerçekleşen düğünde genç çiftler Kübra ve Gökhan, yaşam boyu sürmesini istedikleri beraberlikleri için bir araya geldiklerini ve mutluluklarını davetliler ile paylaştıklarını söylediler. Düğün merasiminde bir araya gelen davetliler müzik eşliğinde genç evlilerin mutluluklarını oyunlar oynayarak ve halay çekerek paylaştılar.

DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Kırıkkale Belediye Başkanının kıydığı nikâhta Kübra ve Gökhan’ın nikâh şahitliklerini Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök ile Funda Tanrıverdi yaptılar. Geç saatlere kadar süren düğün ile birlikte Altıntığ ailesi adına Nejla-Mustafa ile Şerbetçioğlu adına ise Tülay-Köksal Şerbetçioğlu aileleri “Çocuklarımızın bu mutlu gününden bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve yakınlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Arzumuz çocuklarımızın ömür boyu bir yastıkta mutluluklarını geçirmeleridir” dediler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım