Altınışık’tan Delice çıkarması

Altınışık’tan Delice çıkarması

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık seçim çalışmalarını ilçe ziyaretleri ile devam ettiriyor. Altınışık önceki gün Delice ilçesini ziyaret etti.

DELİCE ZİYARETİ

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık seçim çalışmalarını ilçe ziyaretleri ile devam ettiriyor. Altınışık önceki gün Delice ilçesini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Altınışık, yine bir dokundu bin ah işitti. Delice’de bir çok kişi ekonomik sıkıntılar, geçim zorluğu, liyakatsiz kişilerin beceriksizliklerinden dert yandı. Herkesi dinleyen Altınışık, tüm sorunları çözecek zamana az kaldığını belirtti ve istihdam ve üretimi artıracaklarını, bunu da liyakatli kadrolarla yapacaklarını belirtti.

 

VATANDAŞ ÇOK TEPKİLİ

Ziyaretle ilgili bilgi veren Altınışık, “Delice'de çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Her geçen gün gönülleri fethediyoruz. 20 Nisan Perşembe günü Delice'de gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde ne yazık ki devletimizin yaşadığı ekonomik krize ve liyakatsiz kişilere tepkiler peş peşe geldi. İYİ Partimizin liyakatli ve donanımlı kadrolarıyla biz bu ekonomik bunalımdan çıkacağız. Delice'de oluşturacağımız istihdam sahaları ile birlikte hemşehrilerimize ve esnaflarımıza istihdam ve üretim sağlayacağız. Söz veriyoruz Kırıkkale'nin evlatları bu güzel şehirden iş bulmak için göç etmek zorunda kalmayacak” açıklaması yaptı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız