Altınışık Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Altınışık Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, sanayi esnafını ziyaret ederek hem sorunlarını dinleyip çözüm yollarını anlattı ve hem de destek istedi.

İLGİ VE DESTEK GÖRDÜ

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, sanayi esnafını ziyaret ederek hem sorunlarını dinleyip çözüm yollarını anlattı ve hem de destek istedi. Ziyarette Altınışık’a sanayi esnafının büyük ilgi gösterdiği gözlendi. Altınışık’la görüntü veren esnaflar, yaşadıkları sıkıntıların artık sona erdirilmesini istediler. İlgi ve desteğe memnun olan Altınışık, sorunlara yönelik çözüm yollarını anlattı. 

 

ÇÖZÜM SAĞLAYACAĞIZ

Ziyaretle ilgili bilgi veren Altınışık, “Umut dolu bakan gözleriyle, sanayi esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Her çaldığımız kapıda bizleri kurtuluş ümidi olarak gören esnaflarımız ve vatandaşlarımız ''içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumlar ancak sizinle düzelebilir.'' sözlerini dile getirdi. Söz veriyoruz, ilk yıldan itibaren Kırıkkale'de üretim sağlayacağız, istihdam alanları oluşturacağız” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız