Altınışık: “Hayalimiz üç, hedefimiz iki Milletvekili”

Altınışık: “Hayalimiz üç, hedefimiz iki Milletvekili”

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık önümüzdeki ilk seçimde İyi Partinin patlama yapacağını söyledi.

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık önümüzdeki ilk seçimde İyi Partinin patlama yapacağını söyledi.  Baskılara rağmen Genel Baskan Akşener’in sahsında vatandaşın İyi Partiye  teveccüh gösterdiğini  belirten Altınışık "Önümüzdeki süreçte ilk yapılacak Milletvekili seçimlerinde üç Milletvekili çıkarmayı umut ediyoruz olmazsa hedefimiz iki Milletvekili" dedi.

ÇOK ÇALISİYORUZ

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı ve bir önceki seçimde Milletvekilliğini az bir oyla kaybeden Bülent Şükrü Altınışık önümüzdeki ilk seçimde yi Partinin tüm yurt genelinde olduğu gibi Kırıkkale'de de patlama yapacağını iddia etti. Tüm anketleri bu yönde gösterdiği belirten Altınışık parti olarak yereldede bunu gördüklerini söyledi.  Bülent Altınışık kendisini ziyaretimizde önemli açıklamalarda bulundu. 2018 seçimlerinde Milletvekilliğini bazı iç meselelerde dolay kaçırdıklarını belirten Altınışık kurulduktan hemen sonra ilk seçime giren bir partinin iddiasını ortaya koymasının önemli olduğunu söyledi.  O günden beri ciddi çalışma içinde olduklarını söyleyen Altınışık il ve başta merkez ilçe ile çevre ilçe başkanlıklarına koordineli bir şekilde çalıştığını ifade etti

VATANDAŞLA BERABERİZ

Bülent Altınışık ilk dönemden yani bir önceki seçimden hemen sonra yeniden sahaya çıktığını söyledi.  Siyasetçinin sermayesinin insan olduğunu belirten Altınışık yaşamının büyük bir bölümünü siyasette geçirdiğini kaydetti. İlk dönemde Kırıkkale’yi fiziki olarak yeterince tanımadığını ayrıca parti içinde de özellikle bazı il ve ilçe yöneticilerinin ihanet içinde olmalarından dolay bir vekilliği kaçırdıklarını bildirdi. İlk seçimde çıktığı sahayı hiç terk etmediğini belirten Altınışık mesaisinin hemen hemen tamamını vatandaşlarla beraber geçirdiğini kaydetti. Düğünde cenazede hasta ziyaretinde daima vatandaşın yanında olmaya gayret ettin belirtti. Bu arada imkanı dâhilinde vatandaşların taleplerinde yetişmeye çalıştığını söyleyen Altınışık tüm bunları yaparken büyük zevk duyduğunu söyledi. 

KAYITLAR DEVAM EDIYOR

İl Başkanı Altınışık üye konusunda partiye yoğun bir talep olduğunu söyledi günlük ortalama 10-15 kişinin bizzat partiye gelerek kayıt yaptırdığı belirtti. İnsanların baskılar yüzünden hür iradesi ile parti tercihini yapmakta bile çekindiğini kaydeden Altınışık birçok kişinin resmi kayıt yaptırmasa da sürekli kendileri ile temas içinde olduğunu söyledi.  Partinin il ilçe ve diğer kadın kolları gençlik kolları ile birlikte iktidar partisi gibi çalışmalarına dem ettiğini belirten Altınışık Allahlın izni ile önümüzdeki seçimde hedeflerini tutturacaklarını söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız