Altınışık Deprem Bölgesinde Çalışmaya Devam Ediyor

Altınışık Deprem Bölgesinde Çalışmaya Devam Ediyor

İyi Parti eski İl Başkanı ve Milletvekili A. Adayı Bülent Şükrü Altınışık’ın deprem bölgesindeki çalışması devam ediyor.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Bölgeyle ilgili izlenimlerini ve ihtiyaç listesini paylaşan Altınışık, “Deprem bölgesi ziyaretimizin ikinci gününde içimiz acıya acıya Hatay ilimizin ilçelerinde idik. Ekranlarda gördüğümüz manzaranın korkunçluğuna bizzat şahit olduk. GİK Üyemiz Sn. Mehmet Arslan ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Mustafa Kadan ile birlikte Merkez İlçe Antakya, Belen ve Kırıkhan'da İYİ Parti İlçe Başkanlıklarımızın Afet Koordinasyon Merkezlerini ve Afad çadırlarını ziyaretimizde her bir canımızın ihtiyacına göre belirlediğimiz giysi, erzak ve hijyen malzemelerinden oluşan ürünleri ve 2 adet konteyneri teslim ettik.

İHTİYAÇ LİSTESİ AÇIKLADI

Bölgede özellikle, temizlik ve hijyen malzemelerine, deterjan, sabun, şampuana ve özellikle çadıra ihtiyaç duyulduğunu gördük. Gerekli girişimleri yaparak ihtiyaç duyulan malzemelerden tekrar siparişte bulunduk. Allah depremzedelerimize yardımcı olsun, çalışmalarda emeği olan herkese kolaylıklar versin İnşallah” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ