Altınışık: “Basın önemli bir unsurdur”

Altınışık: “Basın önemli bir unsurdur”

Kırıkkale İyi Parti Teşkilatı kurucularından, siyaset ve iş dünyasının önemli siması Bülent Şükrü Altınışık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV

Bülent Şükrü Altınışık yaptığı açıklamasında "Gazeteciler kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur” dedi. Altınışık, "Medya, toplumsal bilinci artırmak ve güçlendirmek, kamu yararını her zaman ön planda tutmak ve farklı seslerin topluma duyurulması açısından çok önemlidir. Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur” açıklamasında bulundu. 

TAKDİRLİK MÜCADELE

Altınışık açıklamasının devamında,  "Basınımızın gösterdiği gelişmede, şüphesiz en büyük pay, görevini fedakârca yapan basın çalışanlarına aittir. İçinde bulundukları şart ya da koşullar ne olursa olsun görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin düzenli bir mesai kavramı olmadan, halkı bilgilendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Bu duygu ve düşüncelerle ilimizin  kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli yerel, bölgesel gazete ve ulusal ajans temsilcilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız