Altınışık; “Aydınlık günlere az kaldı”

Altınışık;  “Aydınlık günlere az kaldı”

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık’tan seri ziyaretler.

ZİYARETLERDE BULUNDU

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık’tan seri ziyaretler. Altınışık, şehir merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam etti. Hafta sonu ziyaretlerde bulunan Altınışık, kimi zaman dert dinledi kimi zaman da vatandaşlara İyi Parti olarak yapacaklarını anlattı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Altınışık, 14 Mayıs’tan sonra her şeyin daha iyi olacağını belirtti.

AYDINLIK GÜNLERE AZ KALDI

Ziyaretleri ile ilgili bilgi veren Altınışık, “Hemşehrilerimizin ve esnafımızın dün olduğu gibi bugün de sesi olacağız. Gittiğimiz her yerde görüyoruz ki İYİ Parti'ye karşı milletimizin büyük bir umudu var. Biz bu umutları boşa çıkarmayacağınıza söz veriyoruz. Kırıkkale'nin güneşli, aydınlık günlerine az kaldı” dedi.

ESNAF VE VATANDAŞ RAHATLAYACAK

Ziyaretlerde esnaflar ve vatandaşlar Altınışık’a dertlerini anlatırken, Altınışık, “Kırıkkalemizin, esnaf ve vatandaşlarımızın yanında olmaya ilk günkü gibi devam ediyoruz. Esnafımız alım gücü, emeklilerimiz refah, gençlerimiz istihdam istiyor. Biz bu sorunları İYİ Parti olarak aşacağız, hem tüm Türkiye'de hem de tüm Kırıkkale'de alım gücü, refah ve istihdam sağlayacağız” açıklamasında bulundu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız