Altınışık Adaylık Başvurusunu Yaptı

Altınışık Adaylık Başvurusunu Yaptı

14 Mayıs Seçimlerinin hareketli partisi İyi Partide aday adayı müracaatları devam ediyor. Son olarak Bülent Şükrü Altınışık il başkanlığı binasının önünde düzenlenen törenle milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

TÜM MİLLETVEKİLİNİN TAMAMINI ALACAĞIZ

Bülent Şükrü Altınışık İYİ Parti İl Başkanlığı önünde düzenlenen etkinlikle milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Toplantıya İY Parti İl Başkanı Yavuz Kuzucu, Merkez ilçe Başkanı Arap Osman Baran, milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı. İlk olarak konuşma yapan İl Başkanı Kuzucu, İYİ Parti’nin Krırkkale’de 3-0 yapacağını belirterek Altınışık’a başarılar diledi. Altınışık ise konuşmasında, “Sizlerin sayesinde tüm hemşerilerimin desteğiyle İnşallah Kırıkkale'de iyi partimizin tüm milletvekilinin tamamını alacağız. Ben burada bulunan herkesin gönlünün ferah olmasını istiyorum. İnşallah sizlerin sayesinde iktidara çok kısa bir süre kaldı. Bugün buraya aday adaylığımı açıklamam hasebiyle bulunmaktayız. Zaman ayırmış bütün dostlarıma bütün arkadaşlarıma abilerime kardeşlerime Baba dostlarıma hepsine hoş geldiniz diyorum teşekkür ediyorum” dedi.

 

SİZE HİZMET ETMEYE TALİBİM

Kendisini tanıtan ve siyasi geçmişini anlatan Altınışık, 2018'de İYİ Parti Kırıkkale'den 1. sıra milletvekili adayı oldum. Bu millet önce partime sonra şahsıma 24 bin oy teslim etti. Bunun bende vebal ve sorumluluğu var. 24 bin insan camide bizi görecek pazar yerinde bizi görecek düğününde bizi görecek cenazesinde bizi görecek yani bize nerede ihtiyaç duyuyorsa Biz orada olacağız bu millete bunu borçluyuz. Kırıkkale kaderine terk edilmiş, Kırıkkale bilgisiz beceriksiz ellerde kaldı. 20 yıldır Kırıkkale yönetilemiyor, yönetilmiyor, böyle bir şehir olmaz, bu şehir yönetilemiyor, bu şehir; merkezi hükümetten devletten hakkını alamıyor. Ama geriye dönüp baktığınızda milletvekillerimiz hizmet alacağı kuruma rica ediyor Ne olur Şunu yapabilir miyiz diyor”

 

SİZLERE GÜVENİYORUM

Kamu görevlilerine saygısının olduğunu söyleyen Altınışık, “Hepsinden Allah razı olsun hepsi görevini yapıyor kamu görevlisi onlar ama bir milletvekilinin ricası olmaz onun ağzından çıkan talimattır. Allah'a çok şükür 11 tane aday adayımız var 11'i de birbirinden değerli,  11'i de devlet adamı. Allah bu millete bizi mahcup etmesin seçilip seçilmemek önemli değil seçilip size mahcup olacaksam cenab-ı Allah nasip etmesin. Bu meydanlarda yakamızdan tutturmadık hiç kimse şurada yanlış yaptın sayın Altınışık şurada bir haksızlık yaptın sayın Altınışık diyemez. Size hizmet etmeye talibim Allah'a çok şükür hizmetin nasıl edileceğini hizmetin nasıl alınacağını bilen bir siyasi tuttuğunu koparan bir siyasiyim. Size inanıyorum size güveniyorum, siz hazırsınız ki 3-0 meclise göndermeye siz hazırsınız. Allah sizi bizden ayırt etmesin büyüklerimi başımızdan ayrı etmesin eksik etmesin” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız