?ALTIN? YÜKSELİŞ TRENDİNİ SÜRDÜRECEK

?ALTIN? YÜKSELİŞ TRENDİNİ SÜRDÜRECEK

DÜNYA PİYASALARINDA YAŞANAN OLAĞANÜSTÜ DURUM KARŞISINDA SON ZAMANLARDA YÜKSELİŞE GEÇEN ALTIN, YATIRIMCILARINI YİNE SEVİNDİRECEK GİBİ. ALTIN?DA Kİ YÜKSELİŞ TRENDİNİN SÜRECEĞİNİ BELİRTEN HAKSOY SARRAFI SAHİBİ HAKVERDİ ÖCAL, ?ALTINA YATIRIM KAZANDIRIR? DEDİ.

?ALTIN? YÜKSELİŞ TRENDİNİ SÜRDÜRECEK

Son zamanlarda altın fiyatlarındaki artış nedeni ile satışların azaldığını anlatan Haksoy Sarrafı sahibi Hakverdi Öcal, vatandaşın altının fiyatının artıp artmayacağını sorduğunu, kendilerinin bedava yatırım danışmanlığı yaptıklarını ve altındaki artışın devam edeceğine inandıklarını söyledi.

 

ALTIN YATIRIMCILARI KAZANACAK

Haksoy Sarrafı sahibi Hakverdi Öcal, bir gram altının son 15 günde 20 TL değer kazandığını belirterek, ?Satışlarımız durdu. Bu gidişle bir gram altın en kısa zamanda 105 TL`yi geçecektir. Vatandaşlar altın almaktan çok, fiyatların artıp artmayacağını sormaya geliyor. Kesin tahminde bulunamıyoruz. Ama bir günde de rekor üstüne rekor kırabilir. Altına yatırım yapanların yüzü gülecektir. Yükseliş trendine giren altın, dünya piyasalarının trendine göre iyi oranda yatırımcılarına para kazandıracaktır. ? dedi.

 

SATIŞLAR AZALDI

Altın fiyatlarındaki artış sebebiyle kuyumcularda satışların durduğunu belirtenÖcal, altının her zaman en iyi yatırım aracı olma özelliğini koruduğunu dile getirdi. Altının bir yılda yüzde 50`yi aşan oranda getiri sağladığını hatırlatan Öcal?Altındaki bu yükseliş bizi de etkiledi. Satışlarımız azalmış durumda. Altın bozdurmaya gelenlerin sayısı az. Bu artış bizi de düşündürüyor. Düğün yapmak isteyenler bayram sonrasına hazırlanıyor. Düğün sezonu Ekim ayına kadar uzayacak gibi gözüküyor. Düğün yapmak isteyenler için altın fiyatları hiç iyi olmadı. Son bir yıldaki yüzde 50 artış düğüncülerin planını da alt üst etti? diye konuştu.

 

VATANDAŞ SORUYOR

Altın fiyatlarındaki artış sebebiyle vatandaşların yastık altındaki altınları elinde tuttuğunu söyleyen Öcal, ?Vatandaş avro ve doları bozuyor. Yerine altın alıyor. Altın fiyatlarındaki artışın frenlemesini kısa bir süre zarfında beklemiyoruz. Vatandaşlar kuyumculara sadece altın fiyatlarının artıp artmayacağını sormaya geliyor. Altında ki yükseliş dış piyasalar ile ilgili ve hükümet ile bir alakası yok. Bu konuda da vatandaşlarımız altının neden yükseldiğini soruyorlar, bizde böyle cevap veriyoruz. Altın?ın hala yükseliş trendine geçeceğini ve yatırımcılarını yine kazandıracağını bekliyoruz. Altına yatırım yapan yine sevinir? şeklinde konuştu.

 

KUYUMCULAR ENDİŞELİ

İnanılmaz artış sebebiyle altının geleceği hakkında tahminde bulunamayan Kırıkkaleli kuyumcular, altındaki önlemez yükseliş sebebiyle satışlarının azaldığını söyledi. 24 ayar altının gramının 100 TL olduğunu ve bu yükselişin daha da süreceğini kaydeden Öcal, ?Biz bile altındaki bu yükseliş sebebiyle bir kestirmede bulunamıyoruz. Altın son 15 gün içerisinde 20 TL arttı. Dünyadaki ekonomik kriz bu artışın sebepleri arasında. Bu değer düşmeyecek. Altındaki yükseliş sürecek. Altın ile ilgili tahminde bulunamıyoruz. 1 günde de rekor üstüne rekor kırabilir. Ama en kısa zaman içerisinde altının gramı 105 TL`yi geçecektir? diye konuştu. 1 gram altının satış fiyatı 101 TL olurken, çeyrek altın 169,50 TL, yarım altın 339 TL, cumhuriyet altını ise 695 TL liradan satılıyor.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ