Altın ve Çelikel Ailesinin mutlu günü

Altın ve Çelikel Ailesinin mutlu günü

Kırıkkale’nin sevilen siması AK Parti Kırıkkale İl Yönetim Kurulu üyesi Pevril Altın’ın biricik Avukat kızı Hatice Altın adliye personeli İbrahim Çelikel iki gün süren düğün töreni ile dünya evine girdi.

Genç çiftin mutlu günlerine aileleri, yakınları, eş dost ve mesai arkadaşları ortak oldular…

 

DÜĞÜN EVDE VE SALONDA İKİ GÜN SÜRDÜ

Kırıkkale’nin genç avukatlarından Kırıkkale’nin sevilen siması AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Pevril Altın ve Aynur Altın’ın biricik kızları Hatice Altın adliye personeli yine Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Ayten-Lokman Çelikel çiftinin oğlu İbrahim Çelikel iki gün süren düğün töreni ile dünya evine girdi. İlk gün Altın ailesinin Aşağı Mahmutlar Mahallesindeki evinde kına töreni yapıldı. Pevril Altın ve yakın çevresi ile ailelerin katılımı ile gerçekleşen kına gecesinde çiftlerin kınası dualar eşliğinde yakılırken davul zurna eşliğinde ise davetliler doyasıya halay çekip oyunlar oynadılar. Davetlilere etli pilav ikram edilirken, davetliler ise genç çiftlere eşlik ettiler,

 

NİKÂHI BELEDİYE BAŞKANI KIYDI

Pevril Altın’ın kızı Hatice Altın ile adliye personeli İbrahim Çelikel’in ikinci gün düğünleri ise Kırıkkale’nin yeni salonlarından Çırağan Düğün Salonunda düzenlenen muhteşem törenle devam etti. Gündüz saatlerinde kalabalık bir davetli gurubunun katıldığı düğün öncesinde genç çiftlerin nikâhını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı. Nikah defterini avukat hanıma veren Belediye Başkanı Saygılı genç çifte mutluluklar diledi. Düğün adeta AK Partililerin akınına uğradı. Genç çifte tören boyunca eşlek eden yakınları eş dost ve mesai arkadaşları ile davetliler bol bol eğlendi. Düğüne AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti il Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, diğer kadın kolları gençlik kolları ve partililer ile İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve çevre ilçe Belediye Başkanları, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Arif Erdal ile diğer bazı siyasi partilerden yöneticiler, bazı belediye meclis üyeleri, ve kalabalık bir davetli grubu katıldı.    



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ