Altın için yemek verildi

Altın için yemek verildi

Geçtiğimiz hafta içerisinde kaybettiğimiz araştırmacı yazar ve Kırıkkale Basın Halkla İlişkiler Müdürü Yakup Altın için evinin önünde yedi yemeği verildi. Yemeğe Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ın yanı sıra Altın'ın tüm sevenleri katıldı.

GENİŞ KATILIM OLDU

Kırıkkale Üniversitesinde tedavisi devam ederken ani bir şekilde hayatını kaybeden Kırıkkale Valiliği basın halkla İlişkiler İl Müdürü Yakup Altın’ın ölümünün yedinci gününde sevenleri tarafından bir evinin önünde bir yemek verildi. Yemeğe Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Vali Yardımcıları Rıfat Ata, Abdullah Aslaner, il müdürleri Kırıkkale’de yayın hayatına devam eden gazete imtiyaz sahipleri ve çalışanları, Altın’ın yakınları ve vatandaşlar katıldı.

 

BABA DOSTLARINIZ BURADA

Yemek töreni sonrası bir konuşma yapan Kırıkkale Valisi Ali Kolat rahmetli Yakup Altın’ı kaybedeli bir hafta geçtiğini zamanın çok çabuk ilerlediğini ama acıların hep aynı yerde durduğunu söyledi. Vali Kolat “Yakup bey hep titiz çalışmayı seven hep iyi bir dost olmak için çalışan bir insandı. Ben buradan çocuklarına seslenmek istiyorum. Baba dostlarınız işte burada. Sakın üzülmeyin ve endişeye kapılmayın. Sizlerin başı sıkıştığında bu baba dostlarınız hep yanınızda olacak. Böyle bir organizasyonu yapan ve katılan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah mekanını cennet etsin” ifadelerini kullandı.

 

DUA EDİLDİ

Yemek sonrasında Kırıkkale İl Müftüsü Bekin Gerek tarafından rahmetli Yakup Altın için dua edildi. Yemek organizasyonda yemeğe katılanlara Yakup Altın’ın son kitabında hediye edildi.  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ