Altın bu aylarda yükselecek

Altın bu aylarda yükselecek

Kırıkkale Kuyumcular Odası Başkanı Rıza Ulusoy, 2013 yılında altın fiyatlarının yükseleceğini söyledi. Ulusoy, yaptığı açıklamada 2012 yılında altın fiyatları inişli, çıkışlı bir grafik ortaya koyduğunu ve anormal yükselişler ve inişlerin meydana geldiği

ALTINA AKIN ETMELİSİNİZ

Vatandaşların altına ayak uyduramadıklarını ifade eden Ulusoy, şöyle konuştu: "Vatandaşlar altını eskisi gibi geleceğin yatırımı olarak görmüyor. Çünkü altında istikrar yok. Devamlı belirli bir fiyat yok. Bu fiyatlar sadece Türkiye ile alakalı değil. Ons üzerinden altın fiyatları değerlendirildiği için ons fiyatları düştüğü için altın fiyatları da düşüyor. Şu anda da ons fiyatları düşmüş durumda. Altın fiyatlarının 2013 yılında yükselecek. Altının gramının 2013 yılında yüz 15 lira olacağı söyleniyor. Ancak yılın son günlerinde altın fiyatlarında düşme oldu. Biraz da arz talep işi var?

ALTIN SATIŞI AZALDI

?Şu anda mevsim itibari ile düğün ve nişanlar da durduğu için altın satışı da azaldı. Yatırım için şu anda altın alan yok. Altın fiyatlarının düşmesinin bir neden ide İran Türkiye`ye verdiği doğalgaz karşılığında altın alıyordu. Ancak ABD buna itiraz etti. ve şu anda İran`a doğalgaz karşılığında altın verilmiyor? dedi. Ulusoy, bankaların işinin altın alıp, satmak olmadığını, bu durumun esnafa büyük zarar vereceğini ve kendilerinin sarraf vergisi ödediklerini açıklayarak, bu konuda Türkiye`de Kuyumcular Odaları olarak bir çalışma yürüttüklerini vurguladı.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı