Altın alışverişi yazın artıyor

Altın alışverişi yazın artıyor

Sektörün önde gelen firmalarından Özdemir Sarrafiye İşletme Sahibi Albus Özdemir Altın fiyatlarındaki dalgalanmanın kendilerine olan etkilerini aktardı. Altın satışlarında da kendilerini en çok bankaların etkilediğini söyleyen Özdemir altın piyasası hakkı

DÜNYA BORSASINDAN KAYNAKLANIYOR

22 yıldır Zafer Caddesinde Kırıkkale halkına hizmet veren Özdemir Sarrafiye İşletme sahibi Albus Özdemir altın fiyatlarındaki dalgalanmanın nedenlerini anlattı. Altın satışlarında kendileri en çok bankaların altın alıp satması olduğunu söyleyen Özdemir, fiyatların her an değişebildiğini ve bu dalgalanmanın Dünya Borsasından kaynaklandığını ifade etti. Altın satışlarının yaz aylarında düğün yoğunluğuyla birlikte artış gösterdiğini aktaran Özdemir, insanların düğün dönemlerinde çok fazla altın aldıklarını özellikle gelinlere takı takmak için düğün dönemlerinde yoğun olduklarını belirtti.

EN İDEAL YATIRIM ALTIN

Altın alımında en çok tercih edilen altının çeyrek altın olduğunu belirten Özdemir, ? Altında artış ve düşüş her an olabiliyor ancak bu satışları çok fazla etkilemiyor. Yazın düğün için alınan altınlar kışın yatırım amaçlı alınıyor. Türk insanı için en ideal yatırım aracı altın oluyor. Fiyatlar ne olursa olsun yatırım için altın alımı devam ediyor. Düğün döneminde ise yine bir etkilenme yok ancak yaz ayları bizim için daha hareketli ve yoğun geçiyor. Bizim fiyatlarımız Kırıkkale Kuyumcular Derneği tarafından belirleniyor, vatandaşlar siteden yine Kırıkkale?deki altın fiyatlarının ne olduğunu öğrenebiliyor? diye konuştu.

MESLEĞİMİ SEVİYORUM

Mesleğini severek yaptığını söyleyen Özdemir, işlerin eskiye oranla düşüş yaşadığını bunun nedeninin ise Altın fiyatlarının yüksek olmasından ve aynı zamanda ani düşüş ve yükselmelerden kaynaklandığını belirtti.  Özdemir, ? Altın satışlarını en çok etkileyen fiyatlar oluyor. İşlerimizi eskiye oranla düşüş yaşıyor önceden herkesin bir günde alacağı altın artık aşırı bir lüks halini aldı. Bizi en çok etkileyen unsurlardan birisi ise bankaların altın alıp satmaya başlaması. İşimizi biz severek yapıyoruz eğlenceli ve bu durumun sebebi ise insanlarla samimi bir şekilde olmamız. Esnaf olmak gerçekten özveri gerektiriyor, bizde bu özveriyi Kırıkkale halkına gösteriyoruz? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı