Altın Çıpa ödülleri sahiplerini buldu

Altın Çıpa ödülleri sahiplerini buldu

DÜNYA DENİZCİLİK SEKTÖRÜ 12´NCİ ULUSLARARASI ALTIN ÇIPA DENİZCİLİK BAŞARI ÖDÜLÜ TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ

DÜNYA DENİZCİLİK SEKTÖRÜ 12´NCİ ULUSLARARASI ALTIN ÇIPA DENİZCİLİK BAŞARI ÖDÜLÜ TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ

Altın Çıpa ödülleri sahiplerini buldu

Dünya denizcilik sektörü, İstanbul Ataköy´de yapılan 12´nci Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni´nde bir araya geldi. Hemşerimiz Deniz Haber Ajansı ve Deniz Haber Gazetesi Sahibi Recep Canpolat´ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen tören renkli görüntülere sahne oldu.

ALTIN ÇIPA 12´NCİ KEZ DENİZE ATILDI

Deniz Haber Ajansı tarafından düzenlenen Denizcilik Oscarları törenine, dünya denizcileri her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gösterdi. Bu yıl 12´nci kez düzenlenen Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

DENİZCİLİK SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Dünya denizcilik sektörü, İstanbul Ataköy´de yapılan 12´nci Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni´nde bir araya geldi. Türk ve dünya denizciliğinin prestij ödülleri arasında yer alan törende 23 firma ödüle layık görülürken, 4 kişi ve bir kuruluşa ise başarı plaketi verildi. 

SEKTÖRÜN TEK ULUSLARARASI ÖDÜL TÖRENİ

Türk denizcilik sektörünün tek uluslararası töreni olan Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri, bu yıl 12´nci kez sahiplerine kavuştu. 71 farklı ülkeden 600 denizcinin katıldığı törende, dünya denizcileri bir araya geldi.

PANAMA DENİZCİLİK BAKANI ONUR KONUĞU OLDU

Panama Denizcilik Bakanı Jorge Barakat Pitty´nin onur konuğu olduğu Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni´ne BM Uluslararası Denizcilik Örgütü Afrika Teknik İlişkileri Başkanı William Azuh, Uluslararası Denizcilik Sağlığı Örgütü Başkanı Ileno Denişenko, Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği Genel Sekreteri Francis Zachariae, Riyad MoU Genel Sekreteri Muhammed Şaban Zajzali, Uluslararası Petrol Kirliliği Tazmin Fonu Direktörü Jose Maura Barandiaran, İspanya Kraliyet Ulaştırma Ataşesi Estaban Pacha Vincente, İtalya Sahil Güvenlik Komutanlığı IMO Daimi Temsilcisi Tuğamiral Giampaola Bensai, Avrupa Birliği Gezi Tekneleri Federasyonu Başkanı Amiral Giovanni Carlo ve Olimbo BM Denizde Uyduyla Haberleşme Örgütü Direktörü Moin Uddin Ahmed başta olmak üzere 45 uluslararası örgütün üst düzey yöneticileri ile birlikte 71 farklı ülkeden 600 denizci katıldı.

KATILIMCILARA GÖRSEL RENKLİ GÖSTERİ

Kokteyl ile başlayan gecede, Ebru Sanatçısı Garip Ay, misafirlere görsel bir şölen yaşattı. Sinema Senfoni Orkestrası´nın konserinden sonra ise ödül törenine geçildi. Törende açılış konuşması yapan, Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat, Altın Çıpa´yı bu yıl 12´nci kez düzenlediklerini ifade ederek; "Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri törenine bu yıl 71 ülkeden yaklaşık 600 denizci katıldı. Olağanüstü durumlardan geçtiğimiz şu günlerde 5 kıtadan misafirlerimizin bu ödül törenine gelmesi Türkiye için de çok önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle içinden deniz geçen bir şehirden bahsediyoruz. Bu şehirde bir denizcilik ödülleri töreni ve uluslararası bir ödül töreni. Biz dünyanın başkenti İstanbul´dan dünya denizcilerine ödül dağıtıyoruz. 12´nci kez Altın Çıpa´yı biz misafirlerimizle birlikte denize atacağız" dedi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü