Alp: “Yeni eğitim yılında başarı temennisi”

Alp: “Yeni eğitim yılında başarı temennisi”

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle açıklama yaptı.

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle açıklama yaptı. Müdür Alp, “Yeni eğitim öğretim yılında tüm sporcu gençlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

GENÇLERİMİZİN HEYECANINI ANLIYORUM

Alp, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “2021-2022 Eğitim ve öğretim yılı 6 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlıyor. Yeni eğitim öğretim yılında tüm sporcu gençlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.  Uzun bir aradan sonra okulların açılması nedeniyle gençlerimizin heyecanını anlıyorum.”

BAŞARILI BİR EĞİTİM YILI DİLİYORUM

“Tüm öğrencilerimizi yıl boyunca spor merkezlerimize ve gençlik merkezlerimize bekliyoruz. İlimizde ki tüm spor salonlarımız da kurslarımız ve antrenmanlarımız tüm branşlarda devam edecektir. Aynı şekilde gençlik merkezlerimiz gün boyu hizmetlerini sürdürecekler ve gençlerimizin ikinci yuvası olmaya devam edecektir. Bu vesile ile tüm gençlerimize sporcularımıza ve tüm eğitimcilerimize başarılı bir eğitim yılı diliyorum” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız