ALO, çiğ köfteye buyurun

ALO, çiğ köfteye buyurun

?YAZA VEDA? PROGRAMI

ALO, çiğköfteye buyurun

Telekom Kırıkkale İl Müdürlüğü Personeli çiğ köfte şenliğinde buluştu. Türkiye Haber İş Sendikası Ankara Şube Denetleme Kurulu Başkanı ve Kırıkkale İl Temsilcisi Türkeş Oğuzhan Darıcı tarafından düzenlenen programa katılan Telekom çalışanları keyifli dakikalara geçirdiler.

BİR NEBZE DE OLSA STRESTEN UZAKLAŞMAK İÇİN

Yahşihan Piknik Alanında gerçekleştirilen programa çok sayıda Telekom çalışanı katılırken, programda bir konuşma yapan Türkiye Haber İş Sendikası Ankara Şube Denetleme Kurulu Başkanı ve Kırıkkale İl Temsilcisi Türkeş Oğuzhan Darıcı, Telekom çalışanları için zaman zaman bu tarz programlar düzenlediklerini kaydetti. Amaçlarının Telekom çalışanları arasında birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek olduğunu söyleyen Darıcı, ?Stresli ve sürekli elektrikle haşır neşir olan bir iş kolunda görev yapıyoruz. Zaman zaman düzenlediğimiz bu tarz organizasyonlarla çalışanlarımızın iş stresinden bir nebze de olsa uzaklaşmaları ve tabiatın huzurunda kendilerini bulmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz? dedi.

?YAZA VEDA? PROGRAMI

Bu programı, yaz mevsiminin sona ermesiyle birlikte piknik yapma imkânlarının da sona ermesi vesilesiyle bir nevi ?Yaza Veda? Programı olarak düşündüklerini belirten Darıcı, Türkiye Haber-İş Sendikası olarak fırsat buldukça bu tarz programlarla Telekom çalışanlarının birlik ve beraberliğine katkıda bulunmaya devam edeceklerini ifade etti. Konuklara çiğ köfte, ayran, meşrubat, çay ve baklaca ikram edilen program, dua edilmesiyle sona erdi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım